5 Kasım Günlük Burç Yorumları

5 Kasım Burç Yorumları

5 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için günlük burç yorumu

5 Kasım 2020 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Son zamanlarda sıkça aynı ruh hali içerisindesiniz ancak bundan bir an önce kurtulup, kendinizi işinize vermelisiniz. Kendinize çeki düzen verme ve toparlanma zamanı geldi çünkü işinizi aksatıyorsunuz oysa potansiyeliniz çok yüksek. Özel hayatınızda ise aynı ruh hali hakim ve bu ilişkinizi olumsuz etkiliyor..

5 Kasım 2020 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

İş hayatınızda yeni teklifler söz konusu ve bu teklifleri olumlu değerlendirmeyi düşünüyorsunuz. Ayrıca bugünlerde yeni ortamlara katılabilirsiniz ve yeni kişilerle tanışıp çevrenizi genişletebilirsiniz. Maddi konularda ise daha akıllıca davranmalısınız ilerleyen zamanlarda yatırım yapma fırsatı bulacaksınız bu fırsatı değerlendirmek sizin elinizde

5 Kasım 2020 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Aslında oldukça deneyimlisiniz ancak bazen fazlasıyla güveninizi kaybediyorsunuz. Bazen iş hayatınız da altından kalkamayacağınız yüklerin altına giriyorsunuz ve bunu başaramayınca söylemekten çekiniyorsunuz. Oysa kaygılarınız yersiz, birikimleriniz ve tecrübenizle başarı çok zor değil, kendinize güvenmelisiniz.

5 Kasım 2020 Perşembe Yengeç Burç Yorumları

Haftanın ilk günü sizin için her zaman zor ve çekilmez bir gün. Ancak bugün sabah saatleri işinizle ilgili yaşanacak önemli bir gelişme gününüzü fazlasıyla keyifli hale getirebilir. Özel hayatınızda ise, partnerinizle aldığınız ortak kararlara ısrarla uymak istemiyorsunuz. Ancak bu durum ilişkinizin seyri için pek normal değil, bu davranışınızı partneriniz şimdilik sakin karşılasa daha ilerde sorunlara neden olacaktır.

5 Kasım 2020 Perşembe Aslan Burç yorumları

İşinizle ilgili sorununuz olmasa da iş arkadaşlarınız konusunda bir hayli tedirginsiniz ve bu da işinizdeki performansınızı oldukça fazla etkiliyor. Aslında iş hayatınızda ki çevrenizle samimi olmak ya da olmamak sizin elinizde. Bu konuyu fazla büyütmenize lüzum yok. Özel hayatınızda ise, partnerinizle güzel zamanlar geçirebileceğiniz günlerdesiniz bu sıralar aşkın tüm kelime anlamını hissedebileceğiniz zamanlar geliyor.

5 Kasım 2020 Perşembe Başak Burç yorumları

Bu hafta aslında sizin için başladı. Daha ilk günden alacağınız haberlerle mutlu olmaya başlayabilirsiniz. Zaten son zamanlarda yaptığınız işler çevreniz tarafından beğeni alıyor, şimdi tempoyu arttırma zamanı. Özel hayatınızda ise, olumlu değişiklerin olacağı günlerdesiniz. Yeni bir haber, yeni bir başlangıç için hazırlıklı olun.

5 Kasım 2020 Perşembe Terazi Burç Yorumları

Bugün işinizle ilgili sıkıcı bir gün olabilir. İstemeye istemeye birkaç görüşmeye gidebilirsiniz ancak biraz sakin davranabilirseniz bu görüşmeleri sizin yararınıza olabilir. Özel hayatınızda ise, partnerinizin ailesi ve sizin aranızda bazı problemler var ve bu sizin iletişime geçmemenizden kaynaklanıyor. Aranız da ki problemleri çözmenin tek yolu iletişime geçmek aksi halde sorunlarınız büyüyebilir.

5 Kasım 2020 Perşembe Akrep Burç Yorumları

Haftanın ilk günü iş hayatınızda tempo bir hayli yüksek. Oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Özellikle akşam saatlerinde yapacağınız görüşmeye dikkat. Yeni bir başlangıcın ilk adımını atıyor olabilirsiniz. Maddi konularda ise daha önce aldığınız karalara uymalısınız. Gelirinizin artacağı bir döneme adım atıyorsunuz, dikkatli davranmalısınız.

5 Kasım 2020 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Son zamanlarda aşk konusunda cesaretiniz biraz kırık ama ilerleyen zamanlarda tekrar eski halinize geleceksiniz. Sevginin sizin için değeri bir başka. Onsuz hayat sizin için tuzsuz yemek adeta. Ama sevgi çok da uzağınızda değil sadece kaygılarınızı ve korkularınızı bir kenara bırakın. İş hayatınızda ise gergin günler yaşıyorsunuz ancak bu günler gelip geçici her şey rayına çok yakın zamanda oturacak. Beklemediğiniz maddi kazanımlar yaşayabilirsiniz.

5 Kasım 2020 Perşembe Oğlak Burç Yorumları

Bu gün duygusal konularda diyaloglara girmemeye özen göstermelisiniz. Yenilikler yapıp omzunuzdaki yükü artıracaksınız ancak bu işlerin üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Maddi konularda istikrarlı davranmak için planlar yapacaksınız. İşkolik oluşunuz neredeyse size ailenizi unutturuyor daha dikkatli ve duyarlı davranmaya özen göstermelisiniz.

5 Kasım 2020 Perşembe Kova Burç Yorumları

Bugün kendinizi diğer zamanlardan daha güçlü ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Sürpriz gelişmeler ve ilginç kişilerle karşılaşacak duygulanacaksınız.. Bu arada şüpheci bir tavır içinde olabilirsiniz ancak kaygılarınızı sevdiklerinize yansıtmayın ve hayal gücünüzü olumlu yönde kullanın. İsteklerinizi gerçekleştirecek gücü içinizde hissedeceksiniz ve yapıcı tutumunuz ile çevrenizi etkileyeceksiniz.

5 Kasım 2020 Perşembe Balık Burç Yorumları

Bugünlerde tüm sorunlara çözüm bulabileceksiniz, iş hayatınız da ise oldukça olumlu enerjik zamanlar geçireceksiniz enerjinizi işinize yansıtabileceksiniz. Maddi kazanımlarınızın ise arttığı bir döneme giriyorsunuz, bazı beklenmedik gelirler yaşayabilirsiniz. Ancak özel hayatınızda kimi konular canınızı sıkabilir. Sorunlar büyümeden çözüm için adım atmalısınız.

Kaynak: https://www.gazetedamga.com.tr/yasam/5-kasim-2020-persembe-burc-yorumlari-hayatinizda-nasil-degisiklikler-h49052.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.