2 Kasım Günlük Burç Yorumları

2 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için günlük burç yorumu

2 Kasım 2020 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

bu günlerde hayatın mutsuz anlarında olduğunuzu gösterecek. Bu oyuncak sayesinde aslında hayatın en anlam dolu noktalarında yer alacaksınız. İnsanlar ile yan yana olmanın ne kadar sizleri yorduğunu göreceğinizi hissediyorum. Bazen ileri adımlara kadar gitmek bazen de olduğunuz yerde durmak istediğinizi görüyorum. Bu aslında sizlerin daha çok geçmiş zamanlarda aldığınız yaralar ile alakalı olan bir durum olarak dikkatimi çekiyor. Kalbiniz paramparça ama siz o kadar güçlü bir insansınız ki her şeyi kısa süre içerisinde geride bırakacak kadar özel bir isimsiniz.

2 Kasım 2020 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Son günlerde artık hayatınızda yolunda gitmeyen her ne varsa yoluna gireceğini göreceğiniz anlar yaşıyorsunuz. Bu kadar yorgun olduğunuz durumlar artık geride kalacak ve toparlamak istediğiniz her şeyi hızlı olarak toparlayacaksınız. Hayat dolu günler geliyor. Bu kadar özel olan anlarda yer almak sizlerin yeniden hayata tutunma konusunda çok istekli olmanıza yardımcı olacak. Gelecek bir para olduğunu görüyorum. Eğer evinizde ya da çevrenizde değişiklikler yapmak istiyorsanız şu an çok uygun bir zaman olduğunu eklemek isterim.

2 Kasım 2020 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Son günlerde aşk hayatında aslında çok hareketli ve aktif olan bir isim olmak isteseniz bile bu ara çok durgunsunuz. İnsanlar ile gereken diyalogları kuramadığınızı ve aranızda farklı bir iletişim problemi olduğunu görüyorum. Bu durum da aslında sizlerin hayata karşı kırgın bir halde olmanıza neden oluyor. Yeni başladığınız bir şeyler olduğunu görüyorum. Bu kariyer hayatı ile alakalı bir durum olabilir. Nedeni her ne olursa olsun aslında yakın zamanda başarıları ile her yerde adını duyuran nadir isimlerde biri olacaksınız.

2 Kasım 2020 Pazartesi Yengeç Burç Yorumları

Bu ara başarının sizden yana olacağı gibi maddi konularda da rahat edeceğiniz anların yer alacağını göreceksiniz. Artık parasal konularda sorun yaşamak zorunda kalmadan hayata daha aktif bir şekilde odaklanabilirsiniz. Hane içine uzaklardan gelecek bir misafir olduğunu görüyorum. Bu kişiye karşı ev halkının çok dikkatli olmasında fayda var. Her ne kadar çok iyi bir insan gibi dursa bile asıl amacı aile huzuru bozmak olan bir insan olacağını hissediyorum. Eskiden her lafına saygı ile eğildiğiniz biri olduğunu görüyorum. Artık kalbinizde ona karşı en ufak bir belirti kalmamış gibi.

2 Kasım 2020 Pazartesi Aslan Burç yorumları

Hayatın her ne kadar yolunda gitse bile farkında olmadığın sorunlar ile yüz yüze olacağını göreceksiniz. Yakın zamanda hiç beklemediğiniz dostlarınızdan ihanet haberleri alabilirsiniz. Bu kişileri tek taraflı olarak dost gördüğünüzü ve onların size pek de değer vermediklerini söylesem bile olabilir. Çünkü herkes siz değil ve bazen bu nankörlükler ile karşılaşmak mümkün olabilir. Bu ara yeni biri ile karşılaşacak ve geçmişten bu zamana kadar tanıdığınız bir kişi olacak. Aslında her ne kadar ilk başlarda hayret etseniz bile aranızda yer alan çekim kuvveti çok farklı anlar yaşanmasına yardımcı olacak.

2 Kasım 2020 Pazartesi Başak Burç yorumları

Bu ara bir yola çıkmak zorunda olacağınızı göreceğiniz anları hissedeceksiniz. Yakın dostlarınızdan ya da ailenizden farklı sağlık sorunları ile yüz yüze yer alan kişiler olabilir. Bunlara maddi ve manevi anlamda destek olmanız gerekebilir. Eğer bu anlarda yanlarında yer alırsanız ilerleyen zamanlarda aslında sorun yaşamadan ve pişman olmadan devam etmeniz daha doğru olabilir. Bu yolların ardından yeni bir iş teklifi almanız ya da farklı kariyer hayatlarına odaklanmanız söz konusu olabilir. Sonucu her ne olursa olsun siz bu yola çıkmaktan oldukça keyif alacaksınız gibi hissediyorum.

2 Kasım 2020 Pazartesi Terazi Burç Yorumları

Geçmiş zamanların ne kadar zorlu durumlardan olduğunu göreceğiniz günler yaşamışsınız. O kadar yorgun ve bitkin hallere gelmişsiniz ki bazen pes etmek ve insanlardan kaçmak istemişsiniz. Fakat hayat şartları buna izin vermemiş ve en son sizlerin de insanlara güvenme duygusunu kayıp eden biri haline gelmenize neden olmuş. İlerleyen süreçlerde karşınıza çıkacak yeni kişilerin sizler ile arasında çok özel bağlar olacağına ve bu bağlar ile farklı süreçlerin yer alacağına inanıyorum. Her şeyi dolu dizgin bir şekilde yaşamanız için gerekli olan süreçlere çok az kalmış diyebilirim. Hayatın en renkli anlarında yer almak artık sizler için çok kolay olacak.

2 Kasım 2020 Pazartesi Akrep Burç Yorumları

Bu günlerde aşk hayatının güzelliklerinin haberini getiren anlara şahit olacaksınız. Aşk hayatında oluşan eski kırgınlıklar unutulacak ve her şeyin yerini daha güzel anılar alabilecek gibi hissediyorum. Biraz daha ilerledikçe aslında karşılıklı olarak konuşma ve duyguları net bir şekilde paylaşma hayatınızın en önemli çözüm yollarından bir tanesi olacak gibi görüyorum. Bu ara elinize bir para geçmesi de söz konusu olabilir. Daha rahat bir nefes alacağınız ve maddi anlamda çok rahat süreçlerde yer alacağınızı eklemek isterim. Kar dolu anlarda yaşamak için hayatınızda gerekli olan enerjiyi vermelisiniz.

2 Kasım 2020 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Son zamanlara kadar hayatınızda yer alan soru dolu durumları yaşamaya devam ediyorsunuz. O kadar yorgun ve bitkin düşmüşsünüz ki insanlara her ne kadar değer verseniz bile karşılığını alamadığınızı görüyorum. Bu durum aslında tek bir konuda da değil. Her dostlar hem aile hem de aşk hayatın. Herkes tarafından bu durum ile yüz yüze olmak en son sizlerin de yorgun olan anlarda yer almanıza neden oluyor. Daha çok keyif dolu anlarda olmak için ne kadar çaba sarf etmiş olsanız bile çok yorgunsunuz. Artık yakın zamanda gelecek yeni haberler ile bu durumun ne kadar özel bir şekilde düzeleceğini göreceksiniz.

2 Kasım 2020 Pazartesi Oğlak Burç Yorumları

Bu ara her durumun özel olacağını göreceğiniz anlar sizler için geliyor.  Çok kalabalık olan bir yere katılacaksınız. Bu bir davet de bir düğün de olabilir. Neresi olur ise olsun adeta girdiğiniz an direk herkesin gözlerinizi üzerinize çekecek kadar rahat olacaksınız. Bu ara bir telefon gelecek ve gelen telefon ile hayatın ne kadar renkli bir şekilde devam edeceğini göreceksiniz. Her şeyi hayat dolu olarak yaşamak için her durumda hareket eden isimler arasında olmalısınız. Bu ara çıkılacak olan bir yol olduğunu ve ardından rahat günlerin huzur dolu anlarında olacağınızı da eklemek isterim.

2 Kasım 2020 Pazartesi Kova Burç Yorumları

Aşk hayatının aslında bu zamanlara kadar ne denli eksik kalacağını göreceksiniz zamanlar geliyor. Bu güne kadar her zaman bir şeylerin ters gittiği ve artık karşısında yorgun düştüğünüze işaret eder. İnsanlar arasında iyi bir denge kurmak konusunda zorluk çeken isimler arasındasınız. Aslında bir kere olsun pes etmek yerine daha çok insanlar ile düzgün diyaloglar içerisinde yer almayı tercih ederseniz her şey çok kolay olacak. Bu anların renk dolu durumlarını elde etmek için daha çok insanlar ile yan yana gelmeyi tercih etmelisiniz. Her şey sizler için düzene girecek.

2 Kasım 2020 Pazartesi Balık Burç Yorumları

Bu ara aklınızda yola çıkmak gibi durumlar olabilir. Bu çıkılan yol aslında sizin daha rahat etmeniz için elleri arasında olan durumları sunan insanlar ile dolu olacak. Eğer insanlar ile iyi bir şekilde yan yana yürümeyi tercih ederseniz kariyer hayatınızda istediğiniz başarıyı yakında elde etmiş olacaksınız. Uzaklardan evinize gelmek isteyen bir misafir olacağını görüyorum. Bu kişi geldiği an adeta evinizde farklı anlamlarda birçok huzuru estirmek için elleri arasında yer alan her şeyi sunacak. Gelen bir haber var ve haberin ardından ayaklarınızın yerden kesileceği kadar mutluluk dolu göz yaşları görüyorum. Her şey sizlere göre olacak.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.