14 Kasım Günlük Burç Yorumları

14 Kasım Günlük Burç Yorumları

14 Kasım Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için günlük burç yorumu sizlerle.

14 Kasım 2020 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Aşk hayatınızda ki olumsuzluklar sadece partnerinizin hatası değil sizin de onun kadar olanlarda payınız var. Hayat bir çırpıda değiştiremeyecek kadar ciddi bir yer her istediğinizi çabucak yapamazsınız, bazen zamanın getireceklerini beklemek akıllıca sizin için akıllıca olacaktır. Çevreniz de ki insanların size bazı sözleri var bu gün hiç beklemediğiniz bir tanesini yapılacak.

14 Kasım 2020 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Aileniz sizin için çok önemli. Ancak bunu onların da hissetmesi için duygularınızı açıkça göstermelisiniz. Bugün sizi heyecanlandıracak sürprizlere hazırlıklı olun. Uzun zamandır görmediğiniz konuklarınız olabilir. Maddi konularda bu sıralar aileniz destekçiniz olacak ancak her zaman onlar yanınızda olmayabilir biraz dikkatli, harcamalar yapmanızda fayda var.

14 Kasım 2020 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Yılın sonuna yaklaşırken kendinize zaman ayırmanız ve yaşananlar ve beklentileriniz üzerine düşünmeniz oldukça önemli. Yaşadıklarınızın ağırlığından kurtulmanın yolu olarak aralıksız çalışma yolunu seçtiniz ama artık durma zamanı geldi. Yolunuzu yeniden çizmelisiniz. Özellikle aşk hayatınızda duvarlarınızı kaldırmalı ve yeni bir sayfa açmalısınız.

14 Kasım 2020 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Bazen fazla endişelisiniz ve bu endişeniz iş hayatınızın olumsuz etkiliyor, maddi harcamalarınızın aşırılığı konusunda yakın çevrenizden uyarı alıyorsunuz çevrenize kulak vermelisiniz bu kez onlar haklı mevsimsel griplere dikkat etmelisiniz havanın sıcak olmasına aldanmamalısınız. Maddi konularda kısa süreli iyileşmeler yaşayabilirsiniz bunu çevrenizi dinleyip olumlu bir sonuca varmasını sağlayabilirsiniz.

14 Kasım 2020 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Bugün alacağınız bir haber nedeniyle kısa bir yolculuğa çıkmanız gerekebilir. Gideceğiniz yerde sizin sakin ve sabırlı kişiliğiniz insanlar için oldukça önemli.. Sorumluluğunuzu yerine getirmek konusunda zaten fazlasıyla başarılısınız. Bugünlerde sağlığınızla ilgili özellikle gözlerinizle ilgili dikkatli olmalısınız, küçük dikkatsizlikler size pahalıya patlayabilir.

14 Kasım 2020 Cumartesi Başak Burç yorumları

Sabırsız kişiliğiniz birçok fırsatı kaçırmanıza neden oluyor. Gerek iş hayatınızda gerek özel hayatınızda ilk sözü söylemekten kaçınmalısınız. Bekleyin ve sizin için doğru olanı düşünerek karar verin ve öyle harekete geçin. Bu durum özellikle bugün size önemli bir kayıp yaşatabilir. Duygusal konularda biraz sabırlı, bazı şeylerin birden olması beklentilerinizin yüksek olmasından kaynaklanıyor.

14 Kasım 2020 Cumartesi Terazi Burç Yorumları

Bugün sizin için zor bir gün olabilir. Gereksiz dedikodular canınızı sıkabilir ve istemediğiniz halde bir tartışmanın ortasında kendinizi bulabilirsiniz. Olabildiğince sakin olup konuyu sabırla çözmeniz en doğrusu olur. İş yaşamınız da ise yaptıklarınızın karşılığın olumlu şekilde alacak ve işinize olan motivasyonunuz artacak. Bu günlerde maddi olarak da şanslısınız, beklediğiniz para umduğunuz gibi geliyor.

14 Kasım 2020 Cumartesi Akrep Burç Yorumları

İyimser kişiliğiniz ve pozitif düşüncelere sahip olmanız çevrenizde ki insanların dikkatini çekiyor. Birçok ortamda dikkatler genellikle üzerinizde. Kaygılanmayı artık bırakmalısınız. Özel hayatınız bu gün oldukça hareketli, güzel haberler alacağınız bir gündesiniz. Maddi konular da dikkatli olmanızda fayda var.

14 Kasım 2020 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Geçmiş deneyimlerinizden yola çıkıyorsunuz temkinli davranıyorsunuz ancak hayat her zaman kendini tekrar etmez. Kaygılarınızı bir yana bırakın, her başlangıç kendi rengini zamanla yaratır. İşinizle ilgili sorunlara çözüm bulacak bu sayede üslerinizin dikkatini çekmeyi başaracaksınız. Bu sıralar alışverişlerinizi biraz kısmalı ve paranızı gelecekteki yatırımlarınıza saklamalısınız.

14 Kasım 2020 Cumartesi Oğlak Burç Yorumları

Bugün çalışmaktan nefret ediyorsunuz ancak işinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu yoğun bir gün sizi bekliyor. Gereğinden fazla sorumluluk almak istemiyorsanız hedeflerinizi de küçültmelisiniz. Özel hayatınızda ise beklentilerinizi bir düre daha ertemelisiniz. İşler yakın zamanda düzelecek, biraz daha sabır.

14 Kasım 2020 Cumartesi Kova Burç Yorumları

Bugünlerde özel hayatınızda sürprizlere hazırlıklı olun. Partnerinizden sizi çok mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Yakın zamanlarda ailenizin maddi desteğine ihtiyacınız olabilir. Dikkatli harcamalar yapmalısınız, ilerde planlamadığınız harcamalarınız artabilir. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber, planlarınızı değiştirmenize neden olabilir.

14 Kasım 2020 Cumartesi Balık Burç Yorumları

Bugünlerde her şey ters gidiyor ama siz yine de kendinizi mutlu hissediyorsunuz, bazen her şey olacağına varır. İş hayatınızda da sizinle alakalı olmayacak ancak sizi etkileyecek boyutta aksaklıklar olacak ama siz üzerinize düşeni yapın yeter çünkü sorunlar kendiliğinden çözülecektir. Maddi yatırımlarınızı bildiğiniz bir alanda yapmaya özen göstermelisiniz, zira aksi halde kaybeden siz olursunuz.

Kaynak: https://www.kadinlarduysun.com/14-kasim-2020-gunluk-burc-yorumlari/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.