Sevgilimle kavga ediyorduk

Kavga Eden Çift

Rüya:

Sevgilim ile ilk yılımız bu hafta doluyor ve rüyamda kötü bir kavga yaptığımızı, sonrasında aşırı kırgın olduğum o gün onu gerçek hayatta tanımadığım biriyle aldattığımı gördüm. Bulunduğum ev bilmediğim bir evdi, normalde ailem ile yaşıyorum ama rüyamda sevgilim ile beraber yaşadığım ev gibiydi, kesinlikle evli değildik, sadece beraber yaşıyorduk. Rüyanın devamında sabahına kapıya geliyordu, gereksiz asabi davrandığını söylüyordu, barışıyorduk, her şey çok iyiydi ve sanki sonsuza kadar sırrım beni huzursuz ediyordu,o hissiyatım ile uyandım.

Yorum:

Arkadaş çevreniz ya da bilinçaltınız size farklı söylemlerde bulunmuş olabilir. Bu söylemler işte şu çocuk daha iyiydi şu kişi daha iyiydi gibi söylemler olabilir ve bu sizin kafanızı karıştırmış olabilir. Bu noktada sizde içten içe garip bir düşünceye bürünmüş olabilirsiniz ve bu düşünce de sizi suçluluk duygusuna gitmiş olabilir. Eğer ilişkinize gerçekten güveniyorsanız ve devam etmesini istiyorsanız kendinizi böyle bir düşünce yapısından vazgeçirdiğinize inandırın. Sizin için her şey daha rahat olacak.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-sirri-okyanusu-1

Deniz Fenerinin Sırrı: Okyanusun Gizli Dünyası

Gece yarısı ansızın bir deniz fenerinin tepesinde uyandım. Etrafımda uçsuz bucaksız deniz ve gökyüzü vardı. Fenerin ışığı dalgaların üzerinde dans ederken, yunuslarla konuşabildim. Onlar, denizin altında yaşayan fantastik yaratıkların ve kayıp şehirlerin hikayelerini anlattılar.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!