Haftalık Burç Yorumları (12 Ekim -18 Ekim Haftası)

Her gün için gökyüzünün yeni bir senaryo yazdığı heyecanlı bir haftaya giriş yapıyoruz. Bir yandan sonbaharın gelmesiyle mevsim değişimini iliklerimize kadar hissederken, diğer yandan hayatımızdaki ilişki dinamiklerinde meydana gelen başkalaşım sonucu artık farklı bir hava solumak isteyebiliriz. Bu haftaya sıkışan pek çok gezegen etkileşimini bir kenara bırakırsak, çarşamba günü Akrep burcunda 3 hafta boyunca geri gidecek Merkür ve cuma günü Terazi burcunun 23 derecesinde Spica sabit yıldızını tetikleyecek Yeni Ay’ın görkemli etkilerini yaşam akışımızda belirgin bir şekilde deneyimleyeceğiz. İşte bu haftanın burç yorumları sizlerle. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

KOÇ BURCU 12 Ekim -18 Ekim Haftalık Burç Yorumları(22 Mart – 20 Nisan)

Bu hafta heyecanla atılım yaptığınız kararlar ve projelerde aksamalarla karşılaşmak artık sizin için bir sürpriz değil. Zira 10 Eylül’den beri burcunuzda geri giden yönetici gezegeniniz Mars’ın aksiyona geçerken, Plüton ve Satürn gibi sözü geçen otorite figürü enerjilerinin yaptırımlarıyla karşı karşıya kalmaya devam etmesi, hedeflerinize ulaşmakta size gecikme yaşatacaktır. Üstüne üstlük çarşamba günü ortak paylaşım ve finansal koşullar alanınızda geri hareketine başlayacak olan Merkür’ün de etkisiyle, gelir gider tablonuzda istikrarsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Cuma günü ikili ilişkilerinizde yeni bir dönem başlatacak olan Yeni Ay’ın etkisiyle ortaklık tekliflerine temkinli yaklaşmalı, duygusal hayatınızdaki ikilemleri çözümlemek için de sabırlı olmalısınız. Bu sert gökyüzü altında bu hafta size, ”Acele işe şeytan karışır” ilkesini unutmadan hareket etmenizi şiddetle tavsiye ederim.

BOĞA BURCU 12 Ekim -18 Ekim Haftalık Burç Yorumları (21 Nisan – 21 Mayıs)

Öncü ve sabit burçlarda meydana gelen bu haftaki Terazi’deki Yeni Ay ve geri harekete geçen iletişim gezegeni Akrep’teki Merkür’ün etkisiyle, gerek iş gerekse aşk konularında yeni kararlar alırken sizin de bayağı kafanız karışabilir. İşlerin içinden çıkamayıp, en nihayet stres kaynaklı sağlık sorunlarına işi vardırabilirsiniz. Hayatı bu noktaya asla taşımamalı, kişisel mutluluğunuzu ve sağlığınızı her şeyin önünde tutmalısınız. Özellikle Salı günü, gündelik hayatınızda, bir bardak suda fırtına koparan kişilerden uzak durmaya çalışın. Onların öfke ve stresli tutumu, sizin sakin ve dingin yapınızı bile zorlayabilir. En doğrusu suskunluğunuzu koruyup, doğru bildiklerinizi kendinize saklamak olacaktır. Hafta sonu yönetici gezegeniniz Venüs’ün Başak burcundaki yolculuğu, hayaller ve sezgiler temsilcisi Neptün ile kesişince, hayalinizde yarattığınız romantik partneri size taşıyabilir. Fakat bu dönemdeki ilişkilerin uzun vadede kalıcı olmayabileceğini unutmamalısınız.

İKİZLER BURCU 12 Ekim -18 Ekim Haftalık Burç Yorumları (22 Mayıs – 23 Haziran)

Finansal konularla ilgili haftaya hızlı bir giriş yapıyorsunuz. Pazartesi günü uzun zamandan beri hayalini kurduğunuz bir hedefe ulaşmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Ama bu mutluluğun uzun soluklu olmayacağını aklınızın bir köşesine yazmakta fayda var. Bu nedenle anın tadını çıkartmak, hayatın küçük zevklerinden keyif almak sizin için önem kazanır. Özellikle yatırım konularında bu hafta dikkatli olmanız gerekiyor. Hayatınızı kontrol etmek isteyen manipülatif, baskıcı partnerinizin yaptırımlarından hafta boyu bunalabilirsiniz. Adalet ve diplomasiye önem veren kişiliğinizle üzerinizde baskı kurmak isteyenler canınızı sıkacaktır. Cuma günü Terazi burcunda meydana gelecek Yeni Ay’ın etkisiyle zincirlerinizden kurtulup yepyeni bir ortamda farklı sosyal ilişkiler kurmayı arzu edersiniz. Arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler gündeme gelebilir. Bu hafta en iyisi az ve öz insanla vakit geçirmeye bakın.

YENGEÇ BURCU 12 Ekim -18 Ekim Haftalık Burç Yorumları (22 Haziran – 23 Temmuz)

Haftanın hareketli temposu, sizin iş ve kariyer yaşamınızda kendisini gösterecek. Kurumsal hayatta muhatap olduğunuz otorite figürlerinin aralarındaki gerginlik nedeniyle kendinizi krizli bir konunun ortasında çözüm arayan kişi olarak bulabilirsiniz. İyi niyetinizle etrafınızdakilere yardım etseniz de unutmayın ki herkes kişisel kararlarının sonuçlarını deneyimlemek zorundadır. Bu nedenle elinizden gelenin en iyisini yaptığınıza inandığınız noktada olayları doğal akışına bırakmalısınız. Kopan ilişkiler, arası soğuyan diyaloglar size ay sonunda yeni kapılar açar. O yüzden hiç kimse ve hiçbir olay için boşuna üzülmeyin. Çarşamba günü Akrep burcunda geri hareketine başlayacak olan Merkür’ün etkisiyle hem eski aşklar kapınızı çalar hem de çocuklarınızla ilgili ortaya çıkan zorlukları yenmek için bir uğraş verirsiniz. Diğer yandan Terazi burcundaki Yeni Ay, ev ortamınızda ahenk ve uyum arayışını artıracaktır.

ASLAN BURCU 12 Ekim -18 Ekim Haftalık Burç Yorumları (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Stresi bol, adrenalini yüksek bir haftaya adım atıyorsunuz. Bu nedenle kendinizi çok fazla yormamalısınız. Aksi takdirde uzun süre uğraşmak zorunda kalacağınız sağlık sorunları karşınıza çıkabilir. Bu dönemde ebeveynlerin de sağlıklarıyla yakından ilgilenmek isteği duyabilirsiniz. Yurt dışı ilişkileri, eğitimler, pazarlama ve tanıtım faaliyetleriyle ilgili ardı arkası kesilmeyen toplantı ve görüşmelerden net bir sonuç elde edemezsiniz. İletişim sihirbazı Merkür’ün Akrep burcundaki 3 haftalık geri hareketi, derin düşüncelerden yeni fikirler elde etmenize destek verecektir. Bu dönemde evdeki eşyalar kaybolup, elektronik aletler bozulabilir. Cuma günü Terazi burcundaki Yeni Ay haritasında Yengeç yükseldiği için, kısa yolculuklara çıkıp, kardeş ve yakın akrabalarla iletişiminizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kitap yazmak, yeteneklerinizin sesini dinlemek için uygun bir dönemdesiniz.

BAŞAK BURCU 12 Ekim -18 Ekim Haftalık Burç Yorumları (23 Ağustos – 22 Eylül)

Hafta başında, yurt dışında yaşayan biriyle aranızda hayal ettiğiniz mükemmel ilişkiyi kurabileceğinizi düşünebilirsiniz. Bu tatlı rüyanın peşinden gitmek isterken, Salı günü Terazi’deki Güneş ile Koç’taki Mars’ın gergin etkileşimleri ile hayatın gerçekleriyle yüzleşebilirsiniz. Öfke ve yüksek cesaretinizi kontrol altında tutmalı, karşınızdakilerin sözlerine, iyi bir dinleyici olarak kulak vermelisiniz. Bu şekilde son olarak söz hakkı istediğinizde sizin fikirlerinizin herkesin zihninde yer etmesi daha kolay mümkün olur. Çarşamba günü yönetici gezegeniniz Merkür’ün iletişim alanınızda geri hareket etmesi, bazı konularda karşınızdakilerle zor uzlaşabileceğinizi gösterir. Diğer yandan kardeş ve yakın akrabalarla aranızda iletişim kopukluğu meydana gelecektir. Aşk hayatınızda sizi dönüştüren kişinin güçlü varlığından çok etkilenirsiniz. Cuma günü meydana gelecek olan Yeni Ay sayesinde, yeni kazanç kapıları önünüze çıkabilir, ortaklıklarınızda yeni oluşumlar gündeme gelecektir.

TERAZİ BURCU 12 Ekim -18 Ekim Haftalık Burç Yorumları (23 Eylül – 22 Ekim)

Bu hafta perde alan oyunun yine başrolü size veriliyor. Cuma günü Yeni Ay’a ev sahipliği yaparken, ikili ilişkilerde adeta hakemlik görevi üstleniyorsunuz. Çarşamba günü yönetici gezegeniniz Merkür’ün Akrep burcunda geri hareketine başlaması ile birlikte, kredi, sigorta, vergi konularında geçmişten gelen konular tekrar önünüze çıkabilir. 5 Kasım’a kadar hiçbir sözleşme ve anlaşmaya imza atmamalısınız. Salı, Perşembe ve Pazar günü ilişkilerinizde gerginlikleri ustaca yönetmeli, öfkeyle kalkıp sonrasında zararla oturacağınız kararlar almamalı, ayrılıklar yaşamamalısınız. Ani istifalar ya da duygusal kopmalar, sonrasında sizi derinden yaralayabilir. Dolayısıyla son söyleyeceğiniz sözü baştan söyleyip, işleri sarpa sardırmaktan kaçınmaya bakın. Cumartesi günü yalnız kalmayı isteseniz de yaşadığınız ilişkilerde hangi noktada olduğunuzu dostluğuna güvendiğiniz kişilerle irdelemek isterken, bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Hayatınızın efendisinin yalnız kendiniz olduğunu sakın aklınızdan çıkartmayın. Geride kalanların hepsi teferruattan ibaret olacaktır.

AKREP BURCU 12 Ekim -18 Ekim Haftalık Burç Yorumları (23 Ekim – 22 Kasım)

Bu hafta 5 Kasım’a kadar sürecek Merkür geri hareketi burcunuzda start alıyor. Demek geçmişten beri yarım kalan işlerinizi halletme fırsatı yakalayıp, yeni projeleri üç hafta askıya alacaksınız. Özellikle Mart ayında pandemiyle yaşamınıza giren konu ve kişilerle bu dönemde tekrar bağlantıya geçeceğinizi düşünebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki eskiden beri biriken konuların üzerinden geçer, ilişkinizde yepyeni bir döneme adım atabilirsiniz. Diğer yandan cuma günü meydana gelecek olan Yeni Ay’ın etkisiyle, taaa uzak diyarlardan gizli bir aşk yeniden filizlenebilir. Bu ilişkinin heyecanını kendinize saklayarak kimseyle paylaşmadan özgünce yaşamalısınız. Perşembe günü kardeş ve yakın arkrabalarınızla aranızda ciddi bir fikir ayrılığı gündeme gelebilir. Olayların üzerinde çok durmamalı olgunlukla çözüm odaklı olmalısınız. Bu dönemde boşaltım sisteminiz hassas olabilir. Hafta sonu sevdiğiniz bir arkadaşınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Hayatta her yaşadığınızı olağan ve doğal karşılarsanız, kalp kırıklıklarınızda sona erecektir.

YAY BURCU 12 Ekim -18 Ekim Haftalık Burç Yorumları (23 Kasım – 22 Aralık)

Haftanın hareketli enerjisi sayesinde finansal alanda zorlanmalarınızla baş edip, maddi kazancınızda olumlu yükselişler elde edebilirsiniz. Miras, ortak paylaşımlı gelirlerinizde yaşadığınız sorunlar artık hallolur. Kayıp ve kazançlarınız için evrene şükredip, yeni iş atılımlarını araştırmaya başlayabilirsiniz. Yeni hedeflerinizi gerçekleştirmek için de çarşamba günü geri hareketine başlayacak olan Merkür’ün 5 Kasım’da düz harekete geçmesini beklemeniz doğru olacaktır. Bu dönemde iş ortamınızda bazı sırlar ortaya çıkacaktır. Bu nedenle temkinli olmalı, güveninizi kazanmayan kişilerle kişisel bilgilerinizi paylaşmamalısınız. Cuma günü Terazi burcunda meydana gelecek Yeni Ay sayesinde yeni topluluklarla tanışıp, çevrenizi genişletme fırsatı yakalayabilirsiniz. Diğer yandan bu dönemde çocukluk arkadaşınızla bir iş kurma planı yapmaya başlamak fikren de olsa size iyi gelecektir.

OĞLAK BURCU 12 Ekim -18 Ekim Haftalık Burç Yorumları (22 Aralık – 20 Ocak)

Öncü burçlardan biri olarak bu haftaki gökyüzünün eylemi bol enerjisinden doğrudan etkileniyorsunuz. Özellikle ikili ilişkilerinizde enerjisi yüksek tartışmaya açık iletişim tekniklerinden faydalanmayı tercih edebilirsiniz. Her şeye rağmen fikirlerinizi karşınızdakilere kabul ettirmek isterken yumuşak bir dil kullanmak sizin için en doğrusu olacaktır. Çarşamba günü Akrep burcunda geri hareket etmeye başlayacak Merkür’ün etkisiyle eski dostlarınızla karşılaşabilir, kırgın olduğunuz kişilerle küslüğünüzü sonlandırabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasındaki bir sır açığa çıkabilir. Gönlünü size kaptırmış olup, duygularını dile getiremeyen bir ilişkinin başlama sinyalleri kapınızı çalabilir. Açık yürekli ve mantıklı kişiliğinizle iç sesinizin gücünden yararlanarak, bu dönemde biraz olsun sezgilerinizin peşinden gitmenizi öneririz. Enerji çalışmaları, spiritüel konular bu dönemde biriktirdiğiniz blokajlardan kurtulmanıza destek olacaktır. Terazi burcundaki Yeni Ay, evlenme, boşanma ya da iş hayatınızda radikal bir değişimi size taşıyacaktır.

KOVA BURCU 12 Ekim -18 Ekim Haftalık Burç Yorumları (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta gündelik hayatın yoğun temposu sizi yorgun düşürebilir. Arkanızdan iş çevirenlerin varlığını unutmalı, size iyi gelen kişilerle zamanınızı geçirmelisiniz. Entelektüel düzeyinize hitap eden kişilerle tanışacağınız sürpriz davetlere katılabilir, hayatınıza hiç ummadığınız bir anda adrenalini yüksek bir ilişki katabilirsiniz. Ama unutmayın ki bu hafta başlayan ilişkilerin ömrü pek uzun olmayacaktır. Çarşamba günü Akrep burcunda geri hareketine başlayacak olan Merkür’ün etkisiyle, iş ortamında duygusal krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı yöneticilerinizle yollarınız bu dönemde ayrılabilir. Hatta iş değiştirmek isteyebilirsiniz. Fakat 5 Kasım’dan önce böyle bir atılım yapmak sizin için doğru olmayacaktır. Cuma günü yurt dışıyla bağlantılı konularda yeni bir döneme adım atabilirsiniz.

BALIK BURCU 12 Ekim -18 Ekim Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat – 21 Mart)

Cuma günü Terazi burcunda meydana gelecek Yeni Ay öncesinde özellikle finans konularında kendinizi bir düellonun ortasındaymış gibi hissedebilirsiniz. Maddi kazancınızla ilgili hakedişlerinizi tahsil etmek için zorlu günlerden geçiyor olabilirsiniz. Bu durum Çarşamba günü Akrep’teki Merkür’ün geri hareketiyle daha da vurgulu bir hale gelebilir. 5 Kasıma‘a kadar özellikle yurt dışı, uzun seyahatler ve akademik konularla ilgili işlerinizde aksamalar, gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Ama boşuna üzülüp, depresig bir ruh haline bürünmeyin. Bu zorlu günlerin acısını Kasım başından itibaren çıkartmaya başlarsınız. O zaman tüm zorlukların teker teker üstesinden gelebilecek enerjiye sahip olacaksınız. Özellikle cumartesi günü stresli yaşamı arkanızda bırakıp, sevdiğinizle başbaşa son derece romantik bir hafta sonu geçirmek için küçük bir tatil kaçamağı yapabilirsiniz.

Kaynak: Haftalık burç yorumları (12-18 Ekim 2020) – Magazin Haberleri | NTV

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.