30 Ekim Günlük Burç Yorumları

30 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için günlük burç yorumu

30 Ekim 2020 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bugünlerde hayatınızda beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. Bugün gerek işiniz gerekse özel yaşamınızla ilgili köklü kararlar almak zorunda kalabilir, hayatı sil baştan tarif etmeniz gerekebilir. Kendiniz için adım atmak size iyi gelecek aslında. Ayrıca partnerinizin de desteğini üzerinizde hissetmek sizi rahatlatacaktır. Beklemediğiniz bir paranın gelmesi de işleri kolaylaştırıyor

30 Ekim 2020 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Bugün sizi için yeni bir başlangıcın ilk günü. Bir süredir ertelediğiniz hayalleriniz için önemli bir adım atabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatı kaçırmadan ama geleceğe güvenle bakmayı da sağlama alarak karar vermelisiniz. Özel hayatınızda ise işler biraz karışabilir. Ailenizle yaşayacağınız bir tartışma akşam saatlerinde canınızın sıkılmasına neden olabilir.

30 Ekim 2020 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Son zamanlarda evde ve işyerinde fazlasıyla sıkılıyorsunuz. Özgürlüğünüzü yansıtamadığınız işlerden çok çabuk sıkılıyorsunuz ve yaşamınızı kendi şartlarınıza göre şekillendirmekten yanasınız. Ancak kimsenin size bir şey yaptığı yok bu sizinle ilgili bir konu. Kendinize zaman ayırmıyor sonra da şikayet ediyorsunuz. Sağlığınız da bu durumdan fazlasıyla etkileniyor.

30 Ekim 2020 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Bugün özellikle işinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz, bu durum sizi kaygıya düşürebilir. Yeni şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel duygularınızda samimi olduğunuzu karşı tarafa belirtmelisiniz. Karşılaşacağınız her türlü engele zaten hazırlıklısınız. Partnerinize karşı sakin ve içten duygularla yaklaşıyorsunuz. İsteklerinizdeki doğallıktan dolayı onu şaşırtabilirsiniz.

30 Ekim 2020 Cuma Aslan Burç yorumları

Bugün işinizle ilgili acil olmayan konular biraz bekleyebilir. Bugün evinizle ilgili özel çalışmalar içinde olacak ve bütçenizi yeniden gözden geçireceksiniz. Yapacağınız değişimlerin meblağı yüksek. Planlarınızı yaparken çıtanızı yüksek tutmanızda fayda var. Olumsuzluklar karşısında pes etmekten hoşlanmadığınız kesin. Sizi destekleyen arkadaşlarınızdan güç alacaksınız.

30 Ekim 2020 Cuma Başak Burç yorumları

Bugün işyerinde sakin bir gün geçirmeye çalışın. Oldukça duygusal ve kırılgan bir gündesiniz. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle iş arkadaşlarınızla tartışma içine girebilir, gereksiz yere kırabilir kırılabilirsiniz. Günün kalanında ise sevdiklerinizin yanı en iyi tercih. Bu aralar alerjinize dikkat, bahar kendini iyiden iyiye gösterdi.

30 Ekim 2020 Cuma Terazi Burç Yorumları

Bugün zor bir gün olabilir. Özellikle tüm duygusallığınız üzerinizdeyken özellikle dikkatli olmalısınız. duygusal bir gündesiniz. Kendinizi yalnız hissediğiniz anlarda size en iyi gelen şey dostlarınız. Tüm kırgınlıkları bir yana bırakarak onları aramanın zamanı geldi arık. İşyerinde yeni karışıklıklar sizi bekliyor. Ancak bu bir fırsat, çözümün parçası olabilirsiniz.

30 Ekim 2020 Cuma Akrep Burç Yorumları

Bugünlerde maddi açıdan sıkıntılı günler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı şimdiden kontrol etmeli ve yeni tedbirler almalısınız. Kişisel rahatlığınızın önemli olduğunu biliyor ve bugün kendi doğrularınıza göre hareket etmek istiyorsunuz. Ancak unutmayın partneriniz de kendi doğrularına önem veriyor. Ortak yol bulmanız gerekebilir. Yardım sever duygularınızı ön plana çıkaracağınız bir gün.

30 Ekim 2020 Cuma Yay Burcu Yorumları

Oldukça yoğun günler sizi bekliyor. Biriken işlerinize bir de özel hayatınızdaki hareketlilik de eklenince bir hayli yorulacağa benziyorsunuz. Bu dönemde sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Özel hayatınızda ise, alacağınız haber yüzünüzü güldürecek. Sevildiğinizi biliyorsunuz elbette ama yine şaşırtıcı bir sürprize hazırlıklı olun.

30 Ekim 2020 Cuma Oğlak Burç Yorumları

Bugün kendinize zaman ayırmak birçok şeyden daha iyi gelecektir. Özellikle işin yarattığı gergin günler sizi bir hayli hırpaladı. Bugün sevdiğiniz şeylere özellikle sanatsal faaliyetlere zaman ayırıp kendinizi iyi hissetmeyi sağlayabilirsiniz. Özel hayatınızda ise isteklerinizi yeniden yapılandırmak istiyor olmanız, sizi yeni bir çabaya sürüklüyor. Şartlarınızı biraz zorlamalısınız.

30 Ekim 2020 Cuma Kova Burç Yorumları

Bugünlerde yaratıcılıkta sınır tanımıyorsunuz. Ortaya koyduğunuz işlerde başarıyı yakalamanız an meselesi. Ancak dikkat bazen kişisel hırslarınız diğer ihtiyaçlarınızın önüne geçebiliyor. Aşk hayatınız renkli olsa da işinizdeki riskler sizi zora sokabilir. Zaman konusunda daha planlı olmaya çalışın. Bu arada birikim yapmayı ihmal etmeyin.

30 Ekim 2020 Cuma Balık Burç Yorumları

Özel hayatınızda bugünlerde işler biraz karışık. Partnerinizle ilgili ve sizin için bir süredir ertelediğiniz konular gündeme gelecek ve siz detayların tekrar gözden geçireceksiniz. Karar vermek kolay değil ama siz yine de birkaç kez düşünün. İş yerinde her şey yolunda, arkadaşlarınız sizin çözümlerinizi çok değerli buluyor.

Kaynak: https://www.gazetedamga.com.tr/yasam/30-ekim-2020-cuma-burc-yorumlari-hayatinizda-nasil-degisiklikler-h48576.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.