23 Ekim Günlük Burç Yorumları

23 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için günlük burç yorumu

23 Ekim 2020 Cuma Koç Burcu Yorumları

23 Ekim Perşembe günü Ay saat 15.17’ye kadar Oğlak burcunda ilerliyor. Sonrasında Ay Kova burcuna geçecek. Gece saatlerinde ikili ilişkilerinde gerginlikler yaşayabilirsin.

23 Ekim 2020 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Eşinin kardeşleri ile ilgili bir konu bugünlerde çözüme kavuşabilir. Ay ilk dördün fazında ilerliyor. Dolayısıyla yeni ayda oluşan olaylar artık kendini belli etmeye başlıyor.

23 Ekim 2020 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Ortak paylaşımlarınla ilgili konularda önemli düzenlemeler içerisinde olabilirsin. Günün ikinci yarısında iletişimine dikkat etmelisin zira karşıtlıklar söz konusu olabilir.

23 Ekim 2020 Cuma Yengeç Burç Yorumları

Sabah saatlerinde hem gerginlikler hem de heyecan verici gelişmeler arka arkaya gelebilir. İkili ilişkilerinde sabah saatlerinde güzel enerjiler var

23 Ekim 2020 Cuma Aslan Burç yorumları

Cuma günü boyunca ilişkilerine dikkat etmelisin zira Ay burç değiştireceğinden ötürü dengesiz enerjiler ortaya çıkabilir. Yeniay zamanı başlattığın projelerini Ay’ın ilk dördün fazında ilerlediği bugünlerde duyurman adına uygun bir süreçtesin.

23 Ekim 2020 Cuma Başak Burç yorumları

Cuma günü boyunca ilişkilerine dikkat etmelisin zira Ay burç değiştireceğinden ötürü dengesiz enerjiler ortaya çıkabilir. Yeniay zamanı başlattığın projelerini Ay’ın ilk dördün fazında ilerlediği bugünlerde duyurman adına uygun bir süreçtesin.

23 Ekim 2020 Cuma Terazi Burç Yorumları

Ev, yuva, ailen ile ilgili konularda önemli gelişmeler bilhassa günün ilk yarısında yaşanabilir. Akşam saatlerine doğru ebeveynlerin arasındaki bir tartışma söz konusu olabilir.

23 Ekim 2020 Cuma Akrep Burç Yorumları

Gece saatlerinde aradığın gücü kendinde bulacak, ne zamandır gerçekleştirmek istediğin bir konuyu halletmek üzere harekete geçiyor olacaksın. Güneş bugün Akrep burcuna geçiyor.

23 Ekim 2020 Cuma Yay Burcu Yorumları

Günün büyük bölümünde sahip olduğun yeteneklerinle alakalı olarak önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Harekete geçmek adına doğru bir gündesin.

23 Ekim 2020 Cuma Oğlak Burç Yorumları

Gece uyumakta güçlük çekebilir, yoğun enerjilerin etkisi altında kalabilirsin. Ay saat 15.17’ye kadar senin burcunda ilerliyor olacak. Bireysel konuların ön planda gözüküyor.

23 Ekim 2020 Cuma Kova Burç Yorumları

Ay’ın senin burcuna geçeceği öğleden sonra sağlığınla ilgili konular dikkat çekebilir. Günün ikinci yarısında gerginliklerin beklenmedik durumlardan kaynaklanabilir.

23 Ekim 2020 Cuma Balık Burç Yorumları

Şanslı bir teklif alabilir ve gece saatlerinde sevinebilirsin. Senin için otorite konumundaki bir kişiyle tartışmamaya özen göstermelisin.

Kaynak: https://www.aksam.com.tr/foto-galeri/mor-papatya/23-ekim-cuma-gunu-burclari-neler-bekliyor-gunluk-burc-yorumlari/61682/14

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.