17 Ekim Günlük Burç Yorumları

water falls

17 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için günlük burç yorumu

17 Ekim 2020 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Kendinizi yenilemek, yeni şeyler yapmak istiyorsunuz. Aslında bunun için önünüzde her hangi bir engel de yok ve işleri yoluna koyduktan sonra harekete geçeceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirecek potansiyeliniz var ve bu potansiyeli kullanmak için uğraşacaksınız. Maddi anlama kısa dönemli de olsa bir dar boğazdan geçiyorsunuz.

17 Ekim 2020 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Özel hayatınız yavaş yavaş düzene giriyor. Partnerinizle ilgili kimi konular ağır ağır da olsa yoluna giriyor. Biraz daha sabırlı ve sakin olmaya gayret göstermelisiniz. İşinizle ilgili sürpriz bir seyahat gündeme gelebilir. Hazırlıksız yakalansanız da bu sizin için önemli bir gelecek avantajı yaratabilir. Son günlerde artan baş ağrılarına dikkat, canınızı sıkabilir.

17 Ekim 2020 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Son günlerde kafanız bir hayli karışık. Kendinizi ne işe ne de ilişkinize tam anlamıyla veremiyorsunuz. Aklınızda var olan şeyleri somutlaştırmak istiyorsunuz ancak bunu elinizde olmayan durumlardan dolayı yapamıyorsunuz. Ya bir süre kendinizi dinlemeli ya da destek almalısınız. Bugünlerde ailenizle ilgili bazı konularda sorunlar yaşayabilirsiniz.

17 Ekim 2020 Cumartesi Yengeç Burç Yorumları

Yere sağlam basmak sizin için çok önemli. Bu garantici yapınız sayesinde birçok şeyin üstesinden de geliyorsunuz. Çevrenizde ki olumsuz çatlak sesleri dinlememeye gayret etmelisiniz zira bu sesler sizde motivasyon bozukluğu yapabilir. Partnerinizle ilgili ilişkileriniz gayet iyi aslında tam istediğiniz gibi ve bu sizi mutlu ediyor.

17 Ekim 2020 Cumartesi Aslan Burç yorumları

Bugünlerde yeni bir aşka yelken açabilirsiniz, hatta yakın zamanda bu durum pek mümkün duruyor. Siz isterseniz birçok şeyi yapabilirsiniz bunu yakın zaman da gördünüz, neden kendinize olan güveniniz bu kadar az bu konu hakkında biraz düşünmekte fayda var. Bazı ikili ilişkilerinizde sorun olabilir bu konuda dikkatli olmalısınız.

17 Ekim 2020 Cumartesi Başak Burç yorumları

Bugün güne yorgun ve isteksiz başlayabilirsiniz. Rutin işlerin arasına takılıp kalmış hayalleriniz sizi yeniden ayağa kaldırabilir. Akşam saatlerinde kendinize zaman ayırın ve hayalleriniz yeniden tazeleyip, harekete geçin. Maddi konularda iyi haberlere az zaman kaldı. Beklemediğiniz bir yerden para alabiliriniz.

17 Ekim 2020 Cumartesi Terazi Burç Yorumları

Bu aralar partnerinizi adeta tanıyamıyorsunuz o size çok yabancı geliyor ancak onun bu halinden hoşnutsunuz zira ilişkiniz canlanıyor. İşinizle ilgili bazı konularda olumlu gelişmeler söz konusu bu durum sizi motive ederken bir yandan da daha çok çalışmanıza neden olacak. Bu aralar elinize fazla miktarda para geçecek ancak siz bu paranın kontrolünü sağlayamayacaksınız.

17 Ekim 2020 Cumartesi Akrep Burç Yorumları

Bugün işinizle ilgili sabah saatlerinde beklenmedik bir gelişme yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili önemli kararlara tanıklık edebilir ve gergin bir gün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda ise, her şeyi karşı taraftan bekliyorsunuz. Sizin bu kadar isteksiz tavrınız karşı taraf için olumlu sonuçlar doğurmuyor ve sorunlar birikmeye başlıyor, dikkat.

17 Ekim 2020 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Bugünlerde kendinizi biraz dinlendirme düşüncesine yöneleceksiniz, içsel huzuru bulmak için duygusal konulara bir süreliğine ara vereceksiniz. İş amaçlı şehir dışına çıkmalar söz konusu olabilir. Bu sizin ve partnerinizin arasında bazı sorunlara neden olabilir. Partnerinize onu sevdiğinizi belli etmelisiniz aksi halde ilerde pişman olabilirsiniz.

17 Ekim 2020 Cumartesi Oğlak Burç Yorumları

Son zamanlarda aşk hayatınızda gözle görülür boyutlarda bir yıpranma söz konusu, bu sizi ve partnerinizi hayli yoruyor. Aranızda ki soğukluğun temel nedeni de bu. İş ilişkilerinizde bazı konularda hassas davranıyorsunuz ancak bazen de çok duyarsız olabiliyorsunuz. Daha tutarlı olmaya özen günler. Elinize yakın zamanda toplu para geçebilir.

17 Ekim 2020 Cumartesi Kova Burç Yorumları

Bir süredir iş hayatınızla ilgili bir hayli oldukça yoğun günler yaşadınız. Daha verimli ve dikkatli olmak için mutlaka dinlenmeli, kendinize zaman ayırmalısınız. Aksi takdirde dikkatsizlik sonucu önemli hatalar yapabilirsiniz. Bu aralar düşündüklerinizi kendinize saklasanız sizin için daha verimli bir gün geçirebilirsiniz.

17 Ekim 2020 Cumartesi Balık Burç Yorumları

Son günlerde özel hayatınızda işler biraz karıştı. Partnerinizle ilgi bazı var olan sorunlarınız artık son noktaya kadar geldi. Bununla ilgili konuşmalı ve bir çözüm bulmalısınız. İş ve eğitiminizi bir arada götürüyorsunuz bu sizi zorluyor ancak bunun sonucunu da başarılı bir şekilde alacaksınız. Beslenmenize dikkat etmelisiniz zararlı gıdalardan uzak duramıyorsunuz.

Kaynak: https://www.kadinlarduysun.com/17-ekim-2020-gunluk-burc-yorumlari/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.