15 Ekim Günlük Burç Yorumları

pexels-photo-4610741.jpeg

15 Ekim Günlük Burç Yorumları hakkında KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için günlük burç yorumu

15 Ekim 2020 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Partnerinizle yaptığınız uzun sohbetler, duygusal anlamda size daha fazla bir derinlik kazandırıyor. Çevrenizde gelişen olayların iç yüzünü kolay bir şekilde görüyor fakat yorum yapmaktan çekiniyorsunuz. Aile bağlarınızı güçlendirici çalışmalar içindesiniz. Bazı bireyleri bir araya getirme planları yapacaksınız.

15 Ekim 2020 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Sevdikleriniz sizin için kaygılanıyor. Son yaşadığınız ayrılığın yükünü sevdiklerinizle paylaşarak hafifletebilirsiniz. İşiniz de ise iyi haberler var. Sistemlerin kişisi değilsiniz fakat ele aldığınız tüm konuları pratik bir şekilde sonuçlandırmasını iyi biliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri sizin için çok önemli. Paylaşımların güçlü olduğu bir gün.

15 Ekim 2020 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İşinizdeki gelişmeler yeni bir kapı açacak gibi görünüyor. Başarınız sınırlar aşabilir. Bugün partnerinizi sorgulamak isteyecek ve onun düşünceleri paralelinde etkilenmeler yaşayacaksınız. Onun size yaklaşımları, bazı değer yargılarınızı farklı bir şekilde etkileyebilir. İnatçı kişiliğinizi biraz törpülemekte yarar var.

15 Ekim 2020 Perşembe Yengeç Burç Yorumları

Alacağınız bir haber bugün sizin enerjinizi düşürebilir. Hatta duygusal yaşantınıza bazı kısıtlamalar getirebilir. Partnerinizin istekleri doğrultusunda para harcayabilirsiniz. Amaçlarınıza uygun hareket etmediğiniz zaman huzursuz olabilirsiniz. Dinamik yapınızı sergileyeceğiniz davranışlar içinde olduğunuz zaman, daha mutlu oluyorsunuz.

15 Ekim 2020 Perşembe Aslan Burç yorumları

Bir süredir artan kıskançlık duygularınızı dengelemelisiniz. Aksi takdirde bu fevri tavrınız sizi de üzebilir. Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Uzun vadeli, çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Olaylara sezgisel bir güçle yaklaşmanız, sizi farklı kılabilir. Parasal konulara dikkat.

15 Ekim 2020 Perşembe Başak Burç yorumları

Son günlerde partnerinizdeki soğukluk sizi olduğu kadar onu da derinden etkiliyor. Artık konuşma zamanı gelmiş görünüyor. İletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz. Bugün, yeniden durum değerlendirmesi yapabilir ve işinizde sizi sıkan ayrıntılardan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz.

15 Ekim 2020 Perşembe Terazi Burç Yorumları

Özgürce çalışmaya alışkın birisiniz, baskıya gelemiyorsunuz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişileri etkiliyor onlara destek oluyorsunuz ama sınırlarınız var. Oysa birlikte çalışarak onların yaratma gücünden de olumlu etkilenebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki dalgalanma sürüyor. Bugün, sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir.

15 Ekim 2020 Perşembe Akrep Burç Yorumları

Maddi konularda önemli günler sizi bekliyor. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. Başarınız için gerekli sabır ve yeteneğe sahipsiniz.

15 Ekim 2020 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Çevrenizdekiler sizi sonsuz destekliyor. Özellikle aileniz ve partneriniz. Ancak hedeflerinizi, kendiniz yönlendirmek istiyor ve başkalarının fikirlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. İhtiyaçlarınızın sınırı yok biliyorsunuz ve oto kontrol sisteminizi geliştirmelisiniz.

15 Ekim 2020 Perşembe Oğlak Burç Yorumları

Bugünlerde enerjinizin zirvesindesiniz. Hayat atağa kalkmanız için size bazı yeni fırsatlar sunmaktadır. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız. Arkadaşlarınızın iş kapasitesi sizin için önem teşkil ediyor.

15 Ekim 2020 Perşembe Kova Burç Yorumları

Aileniz ve dostlarınız sayesinde, bazı problemlerinizin üstesinden geleceksiniz. Kararlı bir düşünce yapısına sahip olmanıza rağmen, duygusal ihtiyaçlarınız yüzünden, hata yapmaya açıksınız. Sabırlı davranmayı başarabilirseniz, kazançlı siz çıkacaksınız. Zevklerin söz konusu olduğu, kısa yollar gündeme gelebilir.

15 Ekim 2020 Perşembe Balık Burç Yorumları

Son günlerde kendiniz yalnız hissediyorsunuz. Özellikle bugün ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Kişisel zevklerinizin gündem kazanmasıyla, bütçenizin kapasitesi de önem kazanacak. İş ve sosyal çevrelerde yaşadığınız sorunları sevdiklerinizle paylaştığınız zaman kendinizi rahatlamış hissediyor ve kendinize olan güveniniz artıyor.

Kaynak: https://www.kadinlarduysun.com/15-ekim-2020-gunluk-burc-yorumlari/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.