Burç Yorumları (24 Ağustos – 30 Ağustos Haftası)

Bu hafta gerek iş gerek özel hayatta hızlı bir akışın olduğu, her gün yeniliklerle karşılaşacağımız günlere adım atıyoruz. Gündelik hayatın tek düzeliğine renk katan Mars, Venüs ve Merkür üçlüsünün kuşak (Uranüs, Neptün, Plüton) ve sosyal gezegenlerle (Jüpiter, Satürn) kurdukları etkileşim, pek çok farklı konuyla tek günde uğraşacağımızı ifade ediyor. Sanki uzun zamandır emek verdiğimiz bir konunun onaylanacak son belgesini beklerken, aynı anda önümüze yepyeni projeler ya da konular çıkabilir. Plansız programsız yapılan işler ya da alınan kararlardan keyif alabilmeliyiz. Kısacası hayatı kontrol altında tutmayı bir kenara bırakıp, bize sunduklarını kazanç hanemize artı olarak kaydetmeye odaklanmalıyız. Pazartesi günü uğraştığımız ciddi konular, can sıkıcı detaylar, beklemek zorunda kaldığımız kurumsal kararlar, salıdan itibaren yerini, coşkulu, neşeli, heyecanlı, romantik, tutkulu, devinimi yüksek bir sürece bırakabilir. İşte bu haftanın burç yorumları sizlerle. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

KOÇ BURCU 24 Ağustos 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart – 20 Nisan)

Bugünlerde sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız. Tüm yetenek ve bilgi birikiminizi konuşturma zamanıdır şimdi. Bugün tanışacağınız insanlardan önemli iş teklifleri alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise partnerinizin yaşadığı iş stresinin hırsını sizden çıkarmaya kalkmasına izin vermeyin ama onu anlayışla sakinleştirin.

BOĞA BURCU 24 Ağustos 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugün olumsuz bir hava iş hayatınızdaki ortamı alt üst edebilir. Sizin sorumşluluğunuzda olmasa da yaşanan ihmal tüm gününüzü olumsuz etkileyebilir. Şimdi sizin sahne sıranız, ekip ruhunu hayata geçirip sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Özel hayatınızda ise bir süredir nedenini bilmediğiniz gerilim bugün aydınlığa kavuşuyor.

İKİZLER BURCU 24 Ağustos 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs – 23 Haziran)

Bugünlerde hayat size karşı çok cömert. Hangi konuda zorluklar yaşıyorsanız adeta mucizevi çözümlerle karşılaşacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz. Akşam saatlerinde işinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının. Özel yaşamınızda ise başkalarının sebep olduğu sorunlar söz konusu olabilir, yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ BURCU 24 Ağustos 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran – 23 Temmuz)

Bugün ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Gerek iş gerekse özel yaşamınızda yaşadığınız olayları olduğu gibi değerlendirerek öfkeli davranışlar içinde bulunmamanızda fayda var. Bir anlık tahammülsüzlük size pahalıya mal olabilir. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların zihninizi meşgul etmesine izin vermeden, gerçekçi davranmalı ve sakinliğinizi korumalısınız.

ASLAN BURCU 24 Ağustos 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuzdan gelen teklif sizi heyecanlandırabilir. Herkes hata yapabilir unutmayın yeter ki özür dilemesini bilsin. Akşam saatlerinde anlamlı bir buluşma yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kontrolleri yaptırmanızda fayda var aksi takdirde tatiliniz zehir olabilir.

BAŞAK BURCU 24 Ağustos 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos – 22 Eylül)

Bugün yoğun bir haftanın son günü. Çalışmalarınızdaki son detayları hazırlayıp tatil planları yapabilirsiniz. Kimi tatsızlıklar yaşansa da siz sakinliğinizi korumaya özen gösterin, önümüzdeki günler sizin yerinize gereken cevapları verecektir. Özel yaşamınızda ise ani kararlar vermekten uzak durun. Bir süre kendinize ayıracağınız zaman her şeye iyi gelecektir.

TERAZİ BURCU 24 Ağustos 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül – 22 Ekim)

Bugün iş hayatınızda yaşanacak tartışmalarla sinirli ve gergin bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi kötü hissedebilir ve sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi muhafaza etmeli ve köprüleri yakmamalısınız. Maddi konularda ise oldukça şanslı bir gündesiniz. Bugünlerde kendinize yapacağınız yatırımların karşılığını alacaksınız.

AKREP BURCU 24 Ağustos 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim – 22 Kasım)

Bugün işinizle ilgili size sunulacak yeni bir takvim planlarınızı alt üst edebilir. Kritik konular dışındakileri erteleyebilir ve tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Öncelikli konularda arkadaşlarınızın yardımı dokunabilir. Özel hayatınızda ise sizi mutlu edecek gelişmelere kayıtsız kalmamalısınız. Partneriniz duygularınızdan tedirgin.

YAY BURCU 24 Ağustos 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım – 22 Aralık)

Bugünlerde kendinize önem vermeli ve ertelediğiniz planlarınızı gündeme almalısınız. Aşırı stres ve yorgunluktan zayıf düşen bünyenizi güçlendirmeli ve özellikle bu günlerde yediklerinize içtiklerinize dikkat etmelisiniz. Partnerinizin finansal sorunlarının sorumlusu olarak sizi suçlaması yaşadıklarında pay sahibi olduğunuzu iddia etmesi ilişkinizle ilgili geri dönüşü zor kararlar almanıza sebep olabilir.

OĞLAK BURCU 24 Ağustos 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık – 20 Ocak)

Bugünlerde enerjiniz yüksek ama bu enerjinizi aile hayatınızı ilgilendiren konularda karşılaştığınız engellere boyun eğmeden isteklerinizi gerçekleştirmek için kullanırsanız istediğiniz huzuru elde edersiniz. Bugün yeteneklerinize güvenin ve sadece yapmanız gerekenlere isteklerinize odaklanın olayları ve insanları kontrol etmeye çalışmayın.

KOVA BURCU 24 Ağustos 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugün korkuları kaygıları bir yana bırakın. Bu sayede bir çok probleminizin üstesinden gelebileceksiniz. Yeni başlangıçlar yeni görüşmeler yeni heyecanlar sizleri karşılamakta. Biraz cesaret ve kararlılık iş hayatınız da merdivenleri hızla ve güvenle çıkmanızı sağlayacak. Kendinize hak ettiğiniz değeri vermeye başlamanın avantajlarını yaşamaya başlıyorsunuz.

BALIK BURCU 24 Ağustos 2020 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat – 21 Mart)

Bugün özellikle değer verdiğiniz arkadaş ve dostlarınızın yakınında bulunan kişilerin hal ve tavırları sizi fazlasıyla rahatsız edebilir. Tepkinizi gösterin ancak günüzü berbat etmelerine de izin vermeyin. Sözlerinizle karşınızda ki insanlara iyi bir ders verebilirsiniz ki bu zaten yeterli olacaktır. Özel hayatınızdaki mutlu havanın dağılmaması için siz de çaba göstermelisiniz.,

Kaynak: https://www.gazetedamga.com.tr/yasam/24-agustos-2020-pazartesi-burc-yorumlari-hayatinizda-nasil-degisiklikler-h43190.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.