Kendimi fare olarak gördüm

img_2709

Rüya:

Rüyamda ben eskiden bir fareymişim. Kuyruğum varmış ve boğazımda dokuz yerden nefes alıyormuşum ama bunu bilmiyor hatırlamıyormuşum. Sonra iş yemeği niyeti ile bizi bir yere çağırıyorlar. İş arkadaşlarım falan lahmacun yiyoruz. Daha sonra sofradan kalkıp asansöre doğru gidiyoruz. Yolda patron iş arkadaşıma işten çıkarılacağı için teselli veriyordu. Asansöre biniyoruz, en üst kata geliyoruz kapı açılıyor. Terasta bir nikah töreni var. Gelin benim en yakın arkadaşımmış eskiden ama ben hatırlamıyorum kızı.

Yanında nikahını kıydığı kişi kafasında saç yok kanser hastasıymış güya onun la nikah kıyıyor. Daha nikahı kıyar kıymaz silah ile intihar ediyor. Ölmeden önce bana diyor ki sen evlenmeyi hiç sevmezdin. Ben de ağlar bir halde insanlar büyüyünce fikirleri değişir diyorum artık seviyorum diyorum. Kız ölüyor, sonra taziyesi yapılıyor baya kalabalık ve ortalıkta dedikodu dolanıyor. Kocaman bir fare kuyruğu kopmuş halde. Kız o yüzden intihar etti diyorlar falan. Ben de şüpheleniyorum. Anneme soruyorum. Annem diyor bilmiyorum vallahi hatırlamıyorum kızım diyor. Daha sonra gerçek hayatta en yakın arkadaşım karşı binamızda oturuyormuş. Ona el sallıyorum. Nikah kıyıldıktan sonra ölen arkadaşım en yakın arkadaşıma bir şeyler söylemiş mi onu öğrenmeye çalışıyorum. En yakın arkadaşımda yatağa girmiş uyumak üzere. Sonra annesi hızla geliyor elinde bebek beşiği ile bebek var onu binanın girişine bırakıyor. Beni alıyor karşı binaya kendilerine götürürken diyorki mahallede fare kuyruğu olan insan varmış böyle bir dedikodu var. Bu sensin biliyorum diyor. Beni zorla enseme basarak kendilerine götürüyor. Fare kuyruklu insanın ben olduğunu söylediğinde kuyruğumun koptuğu yer sırtımda açıyor varlığını hissediyorum ve boğazım dokuz tane nefes alma yeri varmış. Onun varlığını hissediyorum.

Yorum:

Hayatınızda yaşamış olduğunuz karışıklıklar kafanızda ilave bir çok soru işareti oluşmasına sebep olmuş. Bu karışıklıklar sizi içten içe içeri kapanık ya da pasif olarak toplumda görünmenizi sağlıyor olabilir. Kafanızda cevabını bilmediğiniz soruları sürekli döndürdüğünüz için zihinsel olarak da bir takım eksikler yaşıyor olabilirsiniz. Belki bu karışıklıkları çözmek adına yakın çevrenizdeki dostlarınızdan yardım almakta çekiniyor olabilirsiniz. İmkanınız varsa size en güzel desteği aileniz verecektir. Yaşadığınız sorunları yakın çevrenizdeki güvendiğiniz insanlarla paylaşarak kendinizi biraz daha rahatlatabilirsiniz. Önemli olan sizsiniz. Bunu unutmayın.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!