Denizde keyifle geziyordum

img_2713

Rüya:

Rüyamda çok güzel, farklı mavi tonlarındaki bir denizin üzerinde sandalyeye oturmuş gibi ilerliyor, keşfediyordum. Çok keyifliydi. Sonra bir yere ilerliyoruz ve farklı balıklar var, korkuyorum. Sanki aşağı doğru iniyoruz merdivenler var gibi ve net pembe bir yılan görüyorum yine çok korkuyorum ve kaçacak yerim olmadığını düşünüyorum. Bu esnada yılanı hafifçe beni ısırıyor ancak canım acımıyor.

Yorum:

Sizi fazla etkilemediğini düşündüğünüz ancak aslında içten içe fazlasıyla etkilediğiniz bir takım olaylar sizin açınızdan olumlu sonuçlanmış olabilir ya da henüz sonuçlanmamış ancak sonuçlanacak olabilir. İçsel huzura varmanıza az kalmış olabilir. Ancak hala kafanıza takmakta olduğumuz konular olabilir.  moralinizi yüksek tutun, küçük şeylere takılmamaya bakın.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-buyuyen-devasa-ci

Antik Kentte Büyüyen Devasa Çiçekler: Rüya Yorumu

Bir antik kentteydim, etrafım tarih öncesi dönemlere ait yapılarla çevriliydi. Mermer sütunlar arasında yürürken, birdenbire yerden büyüyen devasa çiçeklerle karşılaştım. Bu çiçeklerin her biri farklı bir melodi çıkarıyor ve birbirleriyle harmonik bir senfoni oluşturuyorlardı. Rüyanın anlamı ve yorumu hakkında bilgi edinin.

ruyada-abdest-almak-anlam-ve-y

Rüyada Abdest Almak: Anlam Ve Yorum

Rüyada abdest almak, sevince, hayra, zor müşküllerin halline delalet eder. Abdest alıp namaz kılmak keder ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!