Alnımdan yılan çıkıyor

img_2710

Rüya:

Rüyamda alnım ince bir şekilde kanamaya başlıyor. Acaba neden derken kanayan yerden yılan çıkmaya başlıyor. Canım hiç yanmıyor o çıkarken. Çıkıp bitince rahatlıyorum. Anneme babama sesleniyorum. Babam geliyor yılanı alıp çıkarıyor alnımdan. Babamla normalde küstük rüyayı gördüğüm günden önceki akşam barışmıştık.

Yorum:

Babanızla aranızda mesafenin açılmasına sebep olan düşüncelerden artık kurtulduğunuza işaret ediyor olabilir. Hala içinizde söylemek isteyipte söylemediğiniz şeyler olabilir babanızla alakalı. Bunları uygun bir dille onunla görüşürseniz içinizin biraz daha rahatlayabileceğine işaret ediyor. 

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!