Samanlıkta ayı ile karşılaşıyorum

Photo by Photo Collections on Pexels.com
Photo by Photo Collections on Pexels.com

Rüya:

Rüyamda babaannelerin evindeydim ama alakasız bir evdi evleri vardı bir de ahır veya samanlık tarzında bir yer vardı. Ben camdan bakarken ayı görüyorum orta boyda siyah ayı ama beni görmüyor neyse, ben çıkıyorum gitti mi diye samanlığa doğru gidiyorum orada görüyorum elinde demir kap,  bir şeyler yiyor beni görmüyor bide onun yanında demir kova var içinde su dolu. Su dökersem kaçar gider diye büyük kovayı üstüne döküyorum ayı sersemliyor, ben de eve kaçıyorum. Sonra bu ayı dolaşıyor. Yardımı arıyorum Yunanistan’dan yardım geliyor ayıyı kovalıyorlar zarar gelmeden. otobüs ile kovalarken katırın üstünde çocuk ayı burada diyor otobüste ayının üstüne sürüyor kovalamak kaçsın diye çocuğun üstüne gidiyor ama kaçmak için çocuğa zarar vermeden kaçıyor.

Yorum:

Hayatınıza yeni girecek ya da hali hazırda bulunan bir erkekten size karşı bir zarar geleceğine dair bir şüpheniz olmuş olabilir. Bu noktada kendinizi koruma içgüdüsü ile bazı önemler almış olabilirsiniz ancak bilinçaltınıza göre bu önemler yetersiz. Bu durumu çevrenizdekilerle paylaşmaya çekiniyor olabilirsiniz. Bu sizin düşüncelerinizi bulanıklaştırıp, hayat kalitenizi düşürmenize yol açabilir. Güvendiğiniz insanlarla bu tarz kafanızı kurcalayan durumları paylaşıp birlikte karar almak sizi rahatlatacaktır.

 

 

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!