Tanımadığım iki erkek gördüm

backside of two men walking a path with luggage
backside of two men walking a path with luggage

Rüya:

Rüyamda tanımadığım iki erkek gördüm birinde gözlük vardı diğerinde yoktu yanımda annemgil de vardı ve iki erkekte bana bakıyordu babam bana baktıklarını fark etti ve beni eve geçirdi daha sonra gözlük takan çocuk gözlüğünü çıkarıp tekrar baktı.

Yorum:

Aklınıza takılan sorunları çözmek konusunda kararsızsınız ve bu sizi içten içe rahatsız ediyor. Gönül işleri konusunda kafanız karışık, belki aileniz tarafından belki de çevreniz tarafından eleştirileceğinizi düşündüğünüz durumlara girmekten kaçınıyor olabilirsiniz ancak bir yandan da yapmak istedikleriniz olabilir.

Rüya Yorumları için daha fazla

ruyada-altin-ve-kaybolan-tas-a

Rüyada Altın Ve Kaybolan Taş: Anlam Ve Yorum

Rüyada bir adamın altın vermesi, beklenmedik bir yerden gelecek paraya işaret eder. Altınların taşlı yüzüğe dönüşmesi, zenginlik ve değerli ilişkiler anlamına gelir. Ancak yüzüğün taşının kaybolması, dikkatli olunması gereken bir konuda uyarıdır.

deniz-fenerinin-ustunde-antik-

Deniz Fenerinin Üstünde: Antik Bir Şehrin Sırrı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz. Gökyüzü yıldızlarla dolu ve her biri farklı bir renkte parlıyor. Denizin üzerinde dans eden ışıklar, sanki bir müzik eşliğinde hareket ediyorlar. Birden, denizin altından bir şehir yükseliyor, antik ve görkemli. İnsanlar suyun üzerinde yürüyorlar, gülümsüyorlar ve bana el sallıyorlar.

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!