Sevdiğim erkek sırtımı okşuyordu

img_0960-1

Rüya:

Rüyamda aylarca küs kaldığım kırgın olduğum ama sevdiğim erkekle aynı evin içersinde ikimizi yatakta arka arkaya otururken gördüm ama herhangi bir konuşma gerçekleşmedi arkamda oturup sırtımı okşuyordu sıvazlıyordu sadece bende hiçbir tepki vermiyordum nedir bunun anlamı? (Ayrıca evde bir arkadaşım ben ve o beraber yaşıyorduk)

Yorum:

Eskiden bittiğini düşündüğünüz ilişkilerinizle alakalı aklınızda hala soru işaretleri bulunuyor olabilir. Siz ne kadar bittiğini düşünseniz de içten içe beyniniz ya da kalbiniz bu konu hakkında sizi düşünmeye teşvik ediyor. Eğer gerçekten herhangi bir gelecek düşünmediğiniz insanlar varsa geçmişinizde, Artık kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. Geleceğe odaklanın, yeni hedefler belirleyin örneğin iş ile alakalı gibi.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!