Zombi istilası oluyor

1959042_1

Rüya:

Şimdi şöyle lucid rüya

Arkadaşım beni bir partiye davet ediyor. O parti bölgesine gidince almıyorlar içeri, ben de partiye alacaklar diye pijama ile gittim. Yanımda arkadaşım ve bir kaç kişi var neyse yanda bir köy var oraya doğru gittik işte evler var ama evlerin yarısı yok gözüküyor içi.  Bir bina var beş ya da altı katlı ama tam bitmemiş inşaat halinde, ona girdim bir kız var kızda bana pantolon verdi aşağı inerken üçüncü katta bir akrabamı gördüm ama hatırlayamıyorum iki tane de dede, akrabama sarıldım dede el öptürmedi o sırada aşağıda karışıklık olmuş aşağı indim köyün başkanı bizi öldürme kararı almış yirmi – yirmi beş tane mızraklı asker ile bizde beş kişiyiz ayrıldık ama dördü öldü ben de aradan atladım 20 metrelik bir yere bir anda şehre indim biri dedi zombi istilası oluyor bir ekibe katıldım oradan dağa çıktık dağın eğimi yüzünden zombiler gelemez falan üste çıktık yanımda bir kız bana bakıyor hayır falan dedi kendi kendine oradan bir otobüse bindik daha eğimli bir yere gittik ama otobüsü hep farklı açılardan görüyordum otobüs kaza yaptı ve bir anda gece oldu ben annem kardeşim kaldı bir otele girdik ama otel şöyle; bi koridor, kırmızı halı yanda odalar, bir kaç tanede garson var. Bizim de kalacak paramız yok zombi saldırısı için kendimizi tuvalette kilitledik neyse tuvaletin yanında bir kilitli kapı var oda yan odaya açılıyordu saldırıda herkes ölmüştü yanda uyuyan biri vardı kapıyı biri açtı sonra her yeri kapattık burada kalalım diye, sonra laboratuvardan biri geldi dedi işte bulduk zombiden nasıl kaçacağımızı dedi,  bir boya verdi boyayı sürünce yüzümüze bizi göremiyorlar falan oradan sabah oldu laboratuvardayız, ben de bahçede o boyayı deneyip mol kamerası ile foto çekiniyoruz oradan bir anons geldi işte herkes toplantı salonuna toplantı yeri de bir lavabo, bilim adamı falan var sonrasını hatırlamıyorum ama tekrar kalktım yattım bir köpek kolumu hayvan gibi sinirle ısıyordu bırakıyordu sağ sola vuruyor bu arada köpek yan bloktaki bi sakinin, sonra geldi sahibi kolumdan çekti ama köpeğin gözü kıpkırmızı

Yorum:

İzlediğiniz ya da konuştuğunuz, aynı zamanda da ilginizi çeken bir konunun etkisinde kalmışsınız. Ancak, bilinçaltınız size mesajları vermiş. Ulaşmaya çalıştığınız hedefleriniz çok büyük ya da siz böyle düşündüğünüz için zor geliyor. Kendinize güveniniz bu sıralar biraz eksilmiş olabilir. Yakın arkadaşlarınızla içinizdeki sıkıntıları paylaşın, bunları anlatmak hem sizi rahatlatır hem de akıl akıldan üstündür, düşüncelerinize farklı bir bakış açısıyla görüşler almanız sizin de faydanıza olacaktır.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!