Tüylerinin yarısı dökülmüş iki koyun gördüm

Photo by Public Domain Pictures on Pexels.com
Photo by Public Domain Pictures on Pexels.com

Rüya:

Rüyamda iki koyun vardı tüyleri falan yarısı var yarısı yok bir şeydi. Bize saldırır gibi üzerimize koştu falan neyse ki bir şey yapmadı. Sonra her tarafta bir sürü inek gördüm çok fazla ama ama ineklerden de biz korkuyorduk çünkü inekler birbirlerine saldırıyordu. Birbirlerini parçalıyorlardı. Hemen oradan kaçtık, saklanalım dedik. Yanımda da biri vardı ama hatırlamıyorum yüksek bir yere çıktık evin çatısıydı ama acayip yüksekti. Orada da domuz saldırdı

Yorum:

Hayatınızda köklü değişiklikler olacak olabilir. Bu değişiklikler süresinde karşınıza bir çok zorluk çıkacak, bu zorlukları aşarken zorlanabilirsiniz ancak, kendinize olan güveninizi kaybetmeyin. Yeni kişiler tanıyıp hayatınıza alabilirsiniz ancak bu kişilere güvenmeden önce iyice tanımanız faydanıza olacaktır.

 

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-ruya-1

Deniz Fenerinin Tepesinde Rüyası: Sonsuzluk Ve Melodik Dans

Bir deniz fenerinin tepesindeyken sonsuz deniz ve gökyüzüyle çevriliydim. Işıklar denizin üzerinde dans ediyor, yıldızların parıltısını andırıyordu. Rüyamda yunuslar melodik seslerle suyun altında kavisler çiziyordu. Ressamın tuvaline aktarmaya çalıştığım bu güzelliklerle denizin mavisi daha da derinleşiyordu.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!