Nargile içen bir adamla sohbet ediyordum

Photo by Artem Beliaikin @belart84 on Pexels.com
Photo by Artem Beliaikin @belart84 on Pexels.com

Rüya:

Nargile içen bir adamla sohbet ederken dışarıdan bir bağrışma sesi duyduk ve dışarı baktık. Bir köpek bir gence saldırıyor ve genç kanlar içinde yerde yatarken ne olduğunu göremediğim bir cisim çocuğun kafasını koparıyor ve çocuk olduğu yerde kanlar içinde ölüyor ve bunu gören annesi çocuğun yanına gelerek çocuğun başında feryatlar içinde ağlıyor.

Yorum:

Şu anda yaptığınız ama yaparken de çekindiğiniz bir takım olayların içerisindesiniz. Bu olaylar sizi içine çekmiş gibi görünüyor. Kendinizi onları yapmadan eksik hissedeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu düşüncenizi bilinçaltınız kabul etmiyor tabi ki. Mutlu olduğunuzu düşünüp mutsuz oluyorsunuz. Sizi bu hale sokmasına izin vermeyin.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-buyuyen-devasa-ci

Antik Kentte Büyüyen Devasa Çiçekler: Rüya Yorumu

Bir antik kentteydim, etrafım tarih öncesi dönemlere ait yapılarla çevriliydi. Mermer sütunlar arasında yürürken, birdenbire yerden büyüyen devasa çiçeklerle karşılaştım. Bu çiçeklerin her biri farklı bir melodi çıkarıyor ve birbirleriyle harmonik bir senfoni oluşturuyorlardı. Rüyanın anlamı ve yorumu hakkında bilgi edinin.

ruyada-abdest-almak-anlam-ve-y

Rüyada Abdest Almak: Anlam Ve Yorum

Rüyada abdest almak, sevince, hayra, zor müşküllerin halline delalet eder. Abdest alıp namaz kılmak keder ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!