Hoşlandığım ama daha açılamadığım bir kızla gemi gezisindeydik

07

Rüya:

Rüyamda hoşlandığım ama daha açılamadığım ve bir süredir görüşemediğim bi kızla bir gemi gezisindeydik ben yavaş yavaş ona sevdiğimi söylemeye başlıyordum ilk başta güzel karşıladı sarıldık ama sonra uzaklaştı sonra bir salonda kalabalıkta o arkadaşlarının yanına oturdu ben o an rüya farkındalığı yaşadım sonra sahne gibi bir yere çıkıp elime mikrofonu almayı düşündüm ve yaptım sonra herkesin önünde sevdiğimi söyledim o ise ağlayarak uzaklaştı sonra yanına gittim neden böyle oldu dedim ben böyle bir şeye hazır değilim dedi ben sinirlendim biraz bağırdım ona sonra yanından uzaklaştım ve sonrada uyandım

Yorum:

Kendinizle savaşınız devam ediyor. Benim için ne doğru? Neyi yapmalı, neyi yapmamalıyım? Kafanızda deli sorular, üzerine bir de gönül meseleniz. Bu noktada kafanız o kadar karışık ki hem halihazırda süregelen yaşantınız hem de özel hayatınız konusunda kararlar verirken zorlanıyor, kararsız kalıyor olabilirsiniz. En güzel çözüm, büyüklerinize, güvendiğiniz, fikrine ve düşünce tarzına önem verdiğiniz insanlardan akıl almak. Tabi ki kararı verecek olan yine sizsiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

altin-yaprakli-labirent-ruya-i

Altın Yapraklı Labirent: Rüya İncelemesi

Parlak mermer duvarlar arasında kaybolan bir labirentte yolculuk ediyorum. Zamanın durduğu bahçede altın yapraklı ağaçlar ve berrak bir nehir var. Nehir kenarında oturan ozanın hikayeleri fısıldadığı bu mistik dünyada neler keşfedeceğimi hayal ediyorum.

ruyada-altin-ve-kaybolan-tas-a

Rüyada Altın Ve Kaybolan Taş: Anlam Ve Yorum

Rüyada bir adamın altın vermesi, beklenmedik bir yerden gelecek paraya işaret eder. Altınların taşlı yüzüğe dönüşmesi, zenginlik ve değerli ilişkiler anlamına gelir. Ancak yüzüğün taşının kaybolması, dikkatli olunması gereken bir konuda uyarıdır.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!