Eski sevgilim evlenmek istemiyordu

Photo by Garon Piceli on Pexels.com
Photo by Garon Piceli on Pexels.com

Rüya:

Eski sevgilimden evlilik dışı 5-6 aylık hamileydim. Babam gelinlik seçtiriyordu zorla. Sonrasında eski sevgilimi ikna etmeye çalışıyordum evliliğe fakat istemiyordu en sonunda zorla kabul etti. Rüyanın hala etkisindeyim detaylı bir şekilde hatırlıyorum ne anlama geliyor acaba

Yorum:

Geçmişte yaşadığınız pişmanlıkların hâlâ etkisindesiniz. Bunlar bilinçaltınızda yer edinmişler kendilerine. Bunu aşmak için zihninizi meşgul edecek şeylerle uğraşmalısınız. Örneğin okulunuza odaklanabilirsiniz, işinize odaklanabilirsiniz. Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz gibi. Önemli olan, yaşadıklarınızın geçmişte kaldığını bilmenizdir.

Rüya Yorumları için daha fazla

ruyada-bahce-icinde-kapilar-ve

Rüyada Bahçe İçinde Kapılar Ve Hayvanlar: Anlam Ve Yorum

Rüyada bahçe içinde kapılar ve hayvanlar görmek, yeni başlangıçlara işaret eder. Boğa, öküz ve keçi saldırganlaşıyorsa, hayatınızda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İneğe zarar veren keçi, dikkatli olmanız gereken bir durumu simgeliyor. Kırık kapı ise engellerle mücadele anlamına gelir.

universiteden-tanidigim-sevgil

Üniversiteden Tanıdığım Sevgililerin Kaza Sonrası Buluşması

Rüyada üniversiteden tanıdığım sevgililerin araba kazası yaptığını duyuyorum. Kızın vefat ettiğini, erkeğin durumunun ağır olduğunu öğreniyorum. Bu trajik olayın ardından, kaldığım yurda gelen çocuk, sevgilisinin ölümünden habersiz oturuyoruz. Odadaki kızlar arasında yaşanan gerginlik ve sürpriz bir hediye ile rüya sonlanıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!