Çok sert bir kış günü dağlık alanda bir köydeyim

Photo by mirsad mujanovic on Pexels.com
Photo by mirsad mujanovic on Pexels.com

Rüya:

Çok sert bir kış günü dağlık alanda bir köyde çalışıyorum. Normal günlük inşaat işim. Ama her yer kar kaplı. Ne oluyorsa bi’ anda hava kararmaya başlıyor ve o kadar kişi arasından sadece ben üç harfliler tarafından kovalıyorum. Ve onları da açık bir şekilde görüyorum

Yorum:

Hayatınızda dönüm noktası denebilecek bir takım olaylar yaşayacak ya da yaşıyor olabilirsiniz. Karar vermekte zorlanacağınız olaylar yaşıyorsunuz. Size ağır geldiğini düşündüğünüz yük olarak gördüğünüz şeyler var. Sanki bu sorun olarak gördüğünüz şeyleri hiç aşamayacak gibi hissediyor olabilirsiniz. Ancak hayatınızdaki bu sıkıntılı dönem yakında bitecek ve bunu bitirecek olan da yine sizsiniz. Güzel zamanlar sizi bekliyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!