Yolda, beş çocuklu bir anne ile karşılaştım

beşiz-bebek-s

Rüya:

Rüyamda yolda yürüyordum. Önüme bir kadın çıktı beş tane bebeği vardı. Kadına acıdım, yardım etmek istedim. Kadına sordum “Size yardım edebilir miyim?” diye, kadın da “evet” dedi. Beşizlerden iki tanesini bana verdi. Gideceği yere kadar götürecektim. Sonrasını hatırlamıyorum.

Yorum:

Psikolojik olarak, çevrenizdeki insanlara göre daha dayanıklı bir yapınız olabilir. Bu sebeple yakın çevrenizdeki insanların dertlerini dinleyen, paylaşan birisiniz ya da olma adayısınız. Sizi siz yapan özelliklerinizden vazgeçmeyin. Çevrenizdekilerden yardımlarınızı esirgemeyin. Karşılığını misliyle alabilirsiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-buyuyen-devasa-ci

Antik Kentte Büyüyen Devasa Çiçekler: Rüya Yorumu

Bir antik kentteydim, etrafım tarih öncesi dönemlere ait yapılarla çevriliydi. Mermer sütunlar arasında yürürken, birdenbire yerden büyüyen devasa çiçeklerle karşılaştım. Bu çiçeklerin her biri farklı bir melodi çıkarıyor ve birbirleriyle harmonik bir senfoni oluşturuyorlardı. Rüyanın anlamı ve yorumu hakkında bilgi edinin.

ruyada-abdest-almak-anlam-ve-y

Rüyada Abdest Almak: Anlam Ve Yorum

Rüyada abdest almak, sevince, hayra, zor müşküllerin halline delalet eder. Abdest alıp namaz kılmak keder ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!