Sevdiğim çocuğu başkasıyla gördüm

pexels-vera-arsic-984954

Rüya:

Merhaba ben rüyamda sevdiğim çocuğu sevgilisi ile görüyorum, sevdiğim çocuk teknede sevgilisi karada bende onları izliyorum sevdiğim çocuk kıza seviyorum seni reyhanım diyor ama kızın adı Reyhan değil ve sevdiğim çocuğun sevgilisi sevmediğini hissediyor sanki ihanet etmeye meyilli sevdiğim kişiye ama ben nasıl rüyamda nasıl kıskanıyorum anlatamam, uyandığımda bile o kıskançlık hissi vardı

Yorum:

Eski ilişkinizle alaklı olarak kendinizi suçladığınız konular var. Bu konuları kafanızdan atamadığınız için de bilinçaltı düzeyde sizi sıkıştırıp, moral olarak düşürüyor. Bu konuları kafanıza takmayıp artık geleceğe bakmanız gerekiyor. Kendinizi tüketmeyin.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!