Sevdiğim çocuğu başkasıyla gördüm

pexels-vera-arsic-984954

Rüya:

Merhaba ben rüyamda sevdiğim çocuğu sevgilisi ile görüyorum, sevdiğim çocuk teknede sevgilisi karada bende onları izliyorum sevdiğim çocuk kıza seviyorum seni reyhanım diyor ama kızın adı Reyhan değil ve sevdiğim çocuğun sevgilisi sevmediğini hissediyor sanki ihanet etmeye meyilli sevdiğim kişiye ama ben nasıl rüyamda nasıl kıskanıyorum anlatamam, uyandığımda bile o kıskançlık hissi vardı

Yorum:

Eski ilişkinizle alaklı olarak kendinizi suçladığınız konular var. Bu konuları kafanızdan atamadığınız için de bilinçaltı düzeyde sizi sıkıştırıp, moral olarak düşürüyor. Bu konuları kafanıza takmayıp artık geleceğe bakmanız gerekiyor. Kendinizi tüketmeyin.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!