Rüyamda sürekli rahmetli olan babamı görüyorum.

pexels-tristan-le-1653895

Rüya : 

Son zamanlarda yaklaşık 2 sene önce rahmetli olan babamı görmeye başladım. Her defasında ona onun ölümünden önce nasıl hastalandığını, bana onun öldüğünün söylendiği ve benim ne kadar üzüldüğümden bahsediyorum. O da gözleri dolu bir şekilde bana sarılıp beni öpüyor. Dün gece yine aynı şey oldu. Bir orman gibi, park gibi bir yerde yürüyorduk ve ben daha önceki rüyalarımda yaptığım gibi yine “birazdan gideceksin en azından anı kalsın çünkü seni çok özlüyorum” diyerek telefonumu çıkarıp resimler videolar çektim. Bu rüyanın anlamı ne?

Yorum : 

Rüya da rahmetli olan birini görmek o kişinin sizden dua ve rahmet istediği anlamına gelir. En kısa sürede o kişi için kuran okumanız ve dua etmeniz lazım. Rüya da rahmetli  babanı gördüysen iyi bir haber alacağına da işarettir bu. Ve rahmetli olan kişiler öldükten sonra da haber almaya devam ederler bu yüzden hal ve hareketlerinize dikkat etmeniz gerekir çünkü bu rüyalar bir yandan da uyarı olma anlamı da taşırlar o yüzden bu tür rüyalardan sonra dua eksik etmemek ve yaşam tarzına dikkat etmek önemlidir.

 

 

 

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!