Rüyamda odam simsiyahtı ve siyah deri koltuk vardı.

206304_light-light-darkness-the-room_p

Rüya: 

Rüyamda halam evime geliyor bende ona yatması için kendi yatak odamı veriyorum odaya giriyorum ki odada her yer simsiyah ve oda karanlık tam odadan çıkarken gözüme siyah deri koltuk takılıyor şaşırıyorum benim odamda siyah deri koltuk mu vardı diyorum içimden ve odadan çıkıyorum.

Yorum: 

Rüyada karanlık bir oda gördüysen bu hayra yorulmaz. Genelde sıkıntı yaşayacağına hastalık var ise o hastalığın devam edeceğine veya bir işte çalışıyorsan o iş ile ilgili sorunlar yaşayacak olmana işaret eder. Bu sorunlar karşısında durmayacak ve psikolojik destek alacak kadar olabilir. Ya da arkadaş çevrende yakın gördüğün insanlar sana oyunlar oynayacak kuyunu kazmaya çalışacak ve bundan çıkar sağlamaya çalışacak anlamına da gelir. Gördüğün siyah deri koltukta bu olayların tam ortasında tek başına veya yanında bir kaç kişi ile direnecek olmana işaret eder.

 

Rüya Yorumları için daha fazla

ruyada-guvendiginiz-arkadasin-

Rüyada Güvendiğiniz Arkadaşın İhaneti

Rüyada güvendiğiniz bir arkadaşın ihanet ettiğini görmek, dikkatli olmanız gerektiğine işaret eder. Uzun süredir yakın olduğunuz birinin sizi hayal kırıklığına uğratacağına dikkat edin.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!