Pencereden evimizi izleyenleri görüyorum

Photo by Charry  Jin on Pexels.com
Photo by Charry Jin on Pexels.com

Rüya:

Rüyamda odamdaki pencere karşısındaki yeşillik alanda evimizi izleyen yabancı insanları görüyorum(gece saatleri). Daha sonra alt kata inip anneme gördüklerimi anlatiyorum ama annem bana inanmiyor. Ondan sonra annemle birlikte odama çıkıyoruz bu sefer de yazlık komşumuzun oğullarının iki kisiyi gömdüğü (öldürmüşler) görüyoruz annemle. Bir an da aglama krizine girip ben ne gördüm böyle napicam demeye başlıyorum annem polisi arayalım diyor tam telefonu elime alıp emin misin arayalım mi derken anneme uyandım. O kadar korktum ki hava henuz aydinlanmamis diye okula gitmek için kalkamadim bile.. (bu arada rüyalarimda ya kimse beni duymuyor ya da inanmıyor özellikle annem sebebi nedir?)

Yorum:

Yaşınız böyle rüyalar görmenize müsait. Çeşitle haber ya da filmlerden etkilenmiş olabilirsiniz.

Sorunuzun cevabı olarak;

Bunun bir çok nedeni olabilir. Bireysel danışmanlık alarak daha detaylı bir sebep-sonuç bulabilirsiniz. Yine de hangi sebeplerden olabileceği ile alakalı kısa bir açıklama yapalım.

Erken dönemde annenizden ayrılmış olabilir (çalıştığı için zaman ayıramamış olabilir ya da başka bir kardeş gelmiş olabilir.) ya da annenize ihtiyaç duyduğunuzda sizinle yeterince ilgilenip etkili dinlememiştir.

Rüya Yorumları için daha fazla

altin-yaprakli-labirent-ruya-i

Altın Yapraklı Labirent: Rüya İncelemesi

Parlak mermer duvarlar arasında kaybolan bir labirentte yolculuk ediyorum. Zamanın durduğu bahçede altın yapraklı ağaçlar ve berrak bir nehir var. Nehir kenarında oturan ozanın hikayeleri fısıldadığı bu mistik dünyada neler keşfedeceğimi hayal ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!