Okuldan kaçıp meyhaneye gidiyoruz

meyhane

Rüya:

Öncelikle ben ve sınıf arkadaşlarım öğleden sonra okuldan kaçıp meyhaneye gidiyoruz ama bir sey içmiyoruz sadece oturuyoruz konuşuyoruz. Meyhane eski sevgilimin okuluna yakın bir yerde. Kuzenim de eski sevgilimle aynı okulda öğrenci. Kuzenimi arıyorum ve okulunuza çok yakınım görüşelim diyorum. O da geliyor ve eski sevgilimi görüyoruz beni görünce koşuyor, kaciyor. Sonra kuzenim bana “Bu oğlan sürekli kızların bindiği otobüse biniyor. Onları bekliyor” diyor. Ben üzülüyor ve şaşırıyorum. Sonra bi erkek arkadasimi goruyorum. (Çok yakın arkadaşlarımdan birisi) gelip bana sarılıyor beni taşıyor koşarak. Bunu eski sevgilim ve arkadaşları görünce sinirleniyorlar ve geriliyorlar. Bahsettigim erkek arkadaşımı yanlarına çağırıp kavga ediyorlar çok kötü şekilde. Ben eski sevgilimin yanına gidip iyi misin neyin var diyorum ve üstüne bana küfür ediyor. Ben de sinirleniyorum haliyle. Ardından bana aranızda ne var gibi sorular soruyor ve saçmaladığını nasıl böyle bir şey dusunebileceğini ayrica onu ilgilendirmediğini artık ayrı olduğumuzu söylüyorum. Bana inanmıyor ve tartışıyoruz. Sonrasında ben ona “sanki sen çok iyi konumdasin şu an” diyorum. Bana “Aysu’yu mu diyorsun? “diyor. (Aysu diye birini tanımıyoruz.) “ha bir de Aysu mu var” diyorum.
“Pek önemli değil para karşılığı birlikte oluyoruz” diyor. Çok şaşırıyorum ve üzülüp sinirleniyorum. Bu sözünden sonra onu asla görmek istemiyorum. Yoluma devam ediyorum o da dönüp gidiyor. Sonra arkamı dönüp bir şey sorabilir miyim diyorum ve o da aynı anda bir şey sorabilir miyim diyor. ben otobüs durağını nasıl bulabilirim diyorum ve anlatıyor yolu gösteriyor. Sen sor diyorum o da onunla aranızda ne var diyor. Hiçbir şey diyorum. Bir şekilde tekrar kavga ediyoruz ve eve donuyorum.

Yorum:

Eski sevgilinizi belli ki unutamamış sınız ayrılma nedeninizi bir gözden geçirin kendinizde ve sevgilinizde ne gibi davranış değişikliği olsaydı devam edebilirdi diye bir düşünün yeniden yollarımız kesişir bilse de ayrı yollarda ilerleyeceğini gibi görünüyor

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!