Kaynanamda eşimle vakit geçiriyorduk

Photo by David Yu on Pexels.com
Photo by David Yu on Pexels.com

Rüya:

Rüyamda kaynanamgilde eşimle vakit geçiriyorduk daha sonra bir anda kendimi dışarıda buldum tekrar eve dönerken yolda eski bir arkadaşa rastladım onunla evin oraya doğru yürümeye başladık bir kaç çocuk gördük tabi bunlar olurken hava karanlıktı. Evin oraya geldim yerinde başka bir bina vardı yukarı doğru çıkmaya çalışıyordum merdivenlerde ayaklarım kayıyordu çıkamıyordum tekrar binadan çıktım geri geldim yine başka bir bina daha sonra korktum ve kendimi dışarı attım binayı bulmak için dua ettim Allah’ım bana yardım et diye sonra binanın yanından koşarak gitmeye başladım 4-5 tane köpek vardı onlarla birlikte koşmaya başladım içlerinden bir tanesiyle yola devam ettim sonra bir baktım köpek küçük bir çocuk oldu ve bana dikkat etmemi söyledi tekrar binanın önüne geldik başka bir binaydı yine ama daha sonra uyandım.

Yorum:

Eğer çalışıyorsanız iş hayatınızda önünüze çıkan bir takım engelleri yakın zamanda aşabilirsiniz. Bu engel diye düşündüğünüz şey size aşması çok zor gelebilir ancak yakın zamanda kolayca aşabilirsiniz. Bu zamana kadar hayatınızda yeniliklere açık olun.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!