Bir kavanoz pirinç kayıp ve onu aramaktaydık

Photo by icon0.com on Pexels.com
Photo by icon0.com on Pexels.com

Rüya:

Bir kavanoz pirinç kayıp ve onu aramaktaydık tanımadığım bir insanla sonra kendi evimizde bulamayınca başka bir eve geçtik ve o evde bir yatak tek vardı yatağın altında bir kavanoz pirinç gördüm tam onu çıkaracağım anda yanımdaki adamın Arapça sözlerini duydum ve elinde bir kitap odada dönüyor kuran mı okuyorsun diye sorduğumda haru ve marut meleklerinin kitabı olduğunu söyledi ve çığlık sesi geldi biri boğazıma yapıştı boğmaya başladı kardeşim sesimi duymuş uyanmış beni uyandırdı ve kim boğdu seni dedi gerçekten boğuluyor gibiydim bu rüyanın anlamını öğrene bilir miyim

Yorum:

Muhtemelen film izlemiş ya da bu konuları konuşmuş olabilirsin. Kendi kararlarını vermekten korkma. Başkalarından fikir al ancak, içinden geçen kararı bastırma.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!