Babam onu bulmamı istiyordu

Photo by Craig Adderley on Pexels.com
Photo by Craig Adderley on Pexels.com

Rüya:

Babam okuduğum şehir olan Eskişehir’de onu bulmamı istiyodu. Günlerce onu arıyordum arada unutup başka şeyler yaptığım falan da oluyordu ama en sonunda buluyordum. Babamla görüşmemin sonucunda öğreniyordum ki babam artık daha fazla dayanamadığı için işini bırakmış gelmiş, bir otelde neredeyse ayak işi denilecek işler yapıyordu. Mesleğini iyi seç dedi. Derken tanımadığım bir evde uyumuşum, sonrasında uykumdaki uykumda annemin ağlama seslerini hissettim. ona ait olduğunu anladım. Uykumdan uyandığımda, zemin katta olan ve kapısı cam bu evin, pek perdesi olmayan kutu gibi bir yer olduğunu hissettim. Mahremiyet hissim yoktu. Birileri kapıma doğru geliyordu, saklanmaya çalıştım ama varlığımı hissettiler. Kapım küçücük ittikleri gibi açıldı ve benimle ingilizce konuşmaya başladılar. Birkaçı brezilyalıymış Portekizce ve Fransızca da konuştular. Aralarından down sendromlu bir Brezilyalı bana çok temiz bir kalbimin olduğunu söyledi ve ardından uyandım. Evime dalar gibi girdiler o esnada çok korkutucuydu ancak sonrasında da iltifatlara boğdular beni, anlamlandıramadım

Yorum:

Okuduğunuz bölümle ilgili iş bulmakta zorlanacağınıza dair endişeniz var. Farklı bir alanda iş imkanı çıkabilir. İsteksizce ve korkuyla kabul edebilirsiniz. Korkularınızın yersiz olduğunu görebilirsiniz.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!