Annem vefat ediyordu

Photo by Jeswin Thomas on Pexels.com
Photo by Jeswin Thomas on Pexels.com

Rüya:

Rüyamda annem vefat ediyordu. İlk annemin haberini aldım vefat ettiğinin çok ağladım o kadar çok ağladım ki sonra dedim ne halde acaba sonra birden annemi gördüm beyaz bi elbise giymiş ruhu sıkılır bi daralma gelir ya öyle göğsünü tutuyo sanki zor can veriyor iki elini de tuttum sonra aklıma geldi kuran okumak kuran çıkardım ama dedim ki ben kuran okumasını bilmiyorum abim ben okurum dedi ama kuran hiç eline almadı sonra kuran hep yatağın ucunda annemin oturduğu yerin yanında kaldı o arada bir genç kız tanıdığım biri sürekli konuşuyo annemi görmüyo gibi adını söyleyerek bi sus diyorum defalarca uyarıyorum susmuyo içerde bir sürü insan var muhabbet ediyor kimse kuran okumuyor onlara bağırıyorum okuyun diye bu arada o genç kız hala konuşuyordu içimden kalbini kırma kızın sabret Allah küçük kızın kalbini kırmanı sevmez diyo. Annem hala göğsünü tutuyor zor nefes alıp veriyo gibi ne kadar da zor canımı alıyo diyo sonra o kız hala konuşrken annem yavaş yavaş kayboluyor sanki görüntüsü silinir gibi en son üzerine giydiği beyaz elbise kalıyor bol olan elbise küçüçük kalıyor bazı yerlerinde yanık izi var elbiseye saklamayı istiyorum annemden kaldı bana diyorum sonra odadaki kızları çıkarıyorum içerdekinlerede çoçuklarınızı alın ilgilenin diyorum bir yandan da hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hala içerdeki odada herkes sohbet ediyo okuyun artık diyorum tam babam okucakken bi hocaymış okumaya başlıyo ama yüzünü hiç görmedim kısık sesle okuyo dışardan geliyo gibi sonra odaya gidiyorum ağlıyarak odada ağlıyorum sürekli annemi düşünüyorum zor can verdi ahireti nasıl acaba napıyo orda diyorum yine ağlıyorum ağlarken uyanıyorum. Teşekkür ederim.

Yorum:

Bu rüyanın 2 yorum olabilir birincisi annenize çok kızdığınız bir olay yaşamışsınız dır ikincisi ölümle ilgili film izlemiş ya da konuşmalar dinle misiniz dir içinizin rahat etmesini istiyorsanız sadaka verin hayır yapın çocukları sevindirin

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!