Sincap kedi gibi hayvanlar gördüm

animal cat face close up feline

Rüya:

Rüyamda hayvanlar gördüm sincap kedi gibi. Onlar beni bi eve götürdüler ve o evde insanlar vardı 4 tane imam vardı. Onlara ders anlattım ama ingilizce arapça yazıyordu kitapta. Daha sonra imamlar şaka yaptılar gülümsedik. Sonra yurttaydım odama erkek girmişti ve arkadaşımı dövmüştü bende onu poşete koydum ve demirle dövmeye başladım hayvana dönüştü ve öldü.

Yorum:

Eğer çalışıyorsanız hayatınızda işinizle ilgili gelişmeler olumlu yönde olacak. Farklı ülkelerden insanlarla çalışma imkanı bulabileceksiniz. Kariyer olarak basamak atlamanız söz konusu olabilir. Bu noktada vereceğiniz kararlara dikkat etmeniz gerekmektedir.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!