Kuzenimin eşiyle yakınlaştım

sad_girl_10907

Rüya:

Kalabalık bir ortamdaydık.Dayım kızı kendine elbise bakıyordu.Eşi geldi ve çocuklara birşey aldınmı siye sordu.O da hayır unutmuşum diye yanıtladı.Eşi bana yaklaştı ve kısık sesle bak gördünmü çocukları bile unutmuş.Sonra bana hadi gel bildiğim güzel bir mağaza var gidip oradan çocuklara birşey alalım.Bende tamam dedim nede olsa yarın çocuklardan birinin doğumgünüydü.Bi bahaneyle oradan uzaklaştık.Arabasına bindik.Yolda sohbet falan ediyoruz.Bu benim elime dokundu.Elimi çektim.Sonra sırtıma ardından bacağıma dokundu.Lafı değiştirdim.Kalbim hızla çarpmaya başladı korktum.Bunun niyetini anladım.Ve çok kötü oldum bahanesiyle arabasını durdurmasını istedim.o da durdurdu.Arabadan indik.Yol kenarı şelaleli bir yerdi.iyimisin diye sordu.Tabi bende korkudan artistlik yapıyorum.Dedin derin nefesaldım.Sonra ben eve gideyim sen git al dedim.o da hayır gel birlikte gidelim.Zaten yaklaştık şurası dedi.Arabay bindik.Biraz geçtikden sonra hiçkimsenin olmadığı ormanlık bir alana girdik.Ben korkmaya başladım ve neden buraya girdik diye sordum.o da merak etme azkaldı dedi.Ben korktuğumu belli edip kapıyı açmaya çalıştım.Tabi kapı içerden kilitliydi.Durdur şu arabayı diye bağırmaya başladım.Bir kulübenin önünde durdu. Beni zorla kulübeye götürdü.Bana dokunmaya çalıştı.Tabi bende ona vuruyordum.Sonra kurtulup hızla dışarı koştum.Tabi oda benim arkamdan koşuyordu.Ben yerde arabanın kırmızı anahtarını gördüm ve arabayı çalıştırıp oradan hızla uzaklaştım.Burada artık rüyadan uyandım

Yorum:

Şu anda yaşamakta olduğunuz zorluklardan kurtulanacağınıza ancak bir süre sonra yerine yeni zorluklar gelebileceğine işaret ediyor. Ayrıca, bu zorlukları aşmak için ailenizin desteğini isteyeceğinize işaret ediyor. Elbette ki bu zorlukları da nihayetinde aşacağınıza ve korktuğunuz olaylardan ya da kişilerden uzaklaşacağınıza işaret ediyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!