Kız istemeye gidiyorduk

man and woman walking

Rüya:

Kız istemeye gidiyorduk. Gelinin babası gel kızı iste demisti.Bizimkiler isteksizdi.Ancak ben rüyamda çok istekliydim.Takım elbise giymişim.Yüzük arıyorum her yerde.Ancak her şeyi ben organize ediyorum.Bizimkiler karışmıyordu.

Yorum:

Yakın çevrenizdeki aktivitelerde ya da işyerinizde grup olarak yapmaktan zevk aldığınız şeyleri, grup arkadaşlarınız sizin kadar çabalamadığı için ya da çabalamadığını düşündüğünüz için zorlanarak yapıyor olabilirsiniz. Bu düşüncenin %100 doğru olup olmadığı bilinmez ancak siz bunu bu şekilde düşünüyorsunuz. Eğer kafanızda böyle bir düşünce varsa grup arkadaşlarınızla bu durumu konuşup kafanızdaki düşünce yanlış ise onların düzeltmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede sırtınıza yüklendiğini düşündüğünüz ağırlıklardan da kurtulmuş olabileceksiniz

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!