Eski komşumuzdan bir erkek çocuğum olmuştu

baby in white onesie

Rüya:

Rüyamda eski komşumuzdan gayrımeşru bir erkek çocuğum olmuştu mavi gözlü açık tenli çok güzel bir bebekti kucağıma almış emziriyordum.Göğüslerim baya irileşmişti. Farklı bir evdeydik . Sonra çocuğun babası olan eski komşumuz geldi karısından boşandığını söyledi . Ben de bu durumdan hiç hoşlanmadım içimden ben evlilik ve çocuk için hazır değilim en iyisi çocuğu babasına verip göndereyim diye düşünüyordum.

Yorum:

Hayatınızda sizin istemediğiniz zaman sizin üzerinize yüklenen bazı sorumluluklar olabilir. Bu henüz başınıza gelmemiş de olabilir ancak, yakın zamanda gelebilir. Fakat bazı sorumluluklar ne kadar zor gelse de göğüs germemiz gerekebiliyor. Siz de bu zorlukları aşmak için kendinize güvenin, kaçarak kurtulamazsınız, mücadele etmekten korkmayın.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!