Yıkılmakta olan büyük bir apartmandayız

yıkılmakta olan apartman

Rüya:

Rüyamda apartmandayiz buyuk bi apartman bir akrabamin cocugu yaninda 3 yaslarinda bi anda duvar yikilmaya basladi ben cocugu alip teras gibi acik bi alan vardi ya tarafa hemen oraya gidip yere yattim cocugun üstüne kapandim bi yastik varmis ustume kapattim bina yikilmaya basladi yikildiktan benle cocuk sanki hicbirsey olmamis gibi burnumuz bile kanamadan ciktik

Yorum:

Beklentilerinizin yüksek olduğu bir olaydan beklediğiniz gibi bir sonuç istiyorsunuz ama bir tarafınız da bu sonucun imkansız olduğunu düşünüyor olabilir. Hangisi hangi tarafınız bunu siz bilebilirsiniz ancak, içinizi ferah tutun. Her şeyin hayırlısı.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!