Sevdiğim kişi ile evde aynanın karşısındayız

adult camera couple face

Rüya:

Rüyamda benim evimde sevdiğim kişi ile birlikte aynanın karşısında duruyorduk en yakın arkadaşım da vardı sonra arkadaşım gitti o sırada ben elimi onun yüzüne koydum yüzündeki elimi tutup gözlerime bakarak yapma lütfen dedi nedenini sordum benden hoşlandığını ve ona dokunduğumda derinden etkilendiğini ve asla biz olamayacağımızı söyledi üzgün bir şekilde bunu üzerine yanından gittim ben de.

Yorum:

Kendinize güveninizde eksikliğiniz olabilir. Bu yüzden içten içe kendinizi ona layık görmüyor olabilirsiniz. Eğer ilgili kişiyle konuşabilecek durumda iseniz ya da aracı kullanarak iletişime geçebilecek konumdaysanız duygularınızı iletmeniz kafanızdaki soru işaretlerini atmanıza yardımcı olacaktır. Aklınızda kalacağına aksiyona geçin alacağınız sonucu görün. Hayat devam ediyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-buyuyen-devasa-ci

Antik Kentte Büyüyen Devasa Çiçekler: Rüya Yorumu

Bir antik kentteydim, etrafım tarih öncesi dönemlere ait yapılarla çevriliydi. Mermer sütunlar arasında yürürken, birdenbire yerden büyüyen devasa çiçeklerle karşılaştım. Bu çiçeklerin her biri farklı bir melodi çıkarıyor ve birbirleriyle harmonik bir senfoni oluşturuyorlardı. Rüyanın anlamı ve yorumu hakkında bilgi edinin.

ruyada-abdest-almak-anlam-ve-y

Rüyada Abdest Almak: Anlam Ve Yorum

Rüyada abdest almak, sevince, hayra, zor müşküllerin halline delalet eder. Abdest alıp namaz kılmak keder ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!