Rüyamda apar topar evleniyordum

198470

Rüya: 

Bekarım ve rüyamda apar topar gelinlik olmadan evleniyordum. Evlendiğim kisi gerçekte olan bir nişanlı arkadaşım ama gönül bağımız yok. Ben bu kişiyle evleniyorum ama kendisinin evi yoktu. Evlendikten sonra ailesi ile birlikte oturacaktım. Annem ise iyi bir insanla evleniyorsun ve bilmezsin kim hangi konumlara gelir o yüzden buna takılma diyordu. Ve kendimi apar topar düğün içinde bulduğum için yakınlarıma haber verememiştim. Düğünün diğer kısmı bir yandan evleneceğim adama sarılıyorum bir yandan da annemin yanında içimden ağlıyorum. Anne ben kız değilim biliyorsun ya evlenmeden söylemem lazım ya da düğünü iptal etmem lazım diyorum ve ikimizde ikilemde kalıyoruz. Ve rüya bitiyor.

Yorum:

Böyle rüyalarda rüyayı gören kişinin bir işe ortak olacağına ve iyi paralar kazanacağına ama daha sonrasında da iş ortaklığı olan kişinin ihaneti ile zarar edeceği ve parasal sıkıntıların olduğu bir döneme girileceğine işaret edilir. Ama düğün görmek veya evlenmek rüyada bazende iyidir sıkıntıların giderileceği maddi manevi rahatlık bolluk olacağı ve hayatında güzel gelişmeler olacağı anlamına da gelir. ikilemde kalmışsın rüyanda bir kaç olayda sıkıntı yaşayacağın anlamı var iyi kararlar vermen lazım dikkatli davranman lazım.

Rumuz: duygu
Doğum Tarihi: 5.9.1994

  • Kişilik 5
  • Sosyal Bilinç 9
  • Küresel Bilinç 5
  • Yaşam Döngüsü 1
  • Ders 6
  • İçsel Benlik 5
  • İçsel Çocuk 5
  • Ruh Duygusu 1

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!