Evli olan eski sevgilimi gördüm

greyscale photo of man and woman

Rüya:

Sevdiğim adam evlendi ve o evlendikten sonra bigun dua edip yattım bu işin sonu ne olacak Allah’ım göster bana diye rüyamda sevdigim adam bana dedi ki evliliğimin 8.ayinda ben bitiricem bu evliliği sana doncem dedi sadece bu kadar gördüm ve şuan 6 aylık evliler

Yorum:
Kafanıza fazla taktığınız için bu tarz bir şey görmüşsünüz. Başka birinin mutsuzluğu üzerine yuva kurulmaz. Eğer kaderimizde tekrar birleşmek varsa zaten siz ne yaparsanız yapın böyle bir şey gerçekleşecektir. Fakat hayatınıza devam etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Kafanıza böyle şeyleri takmayın, daha olumlu şeyler düşünün, size gelen ya da gelebilecek taliplere şans verin.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!