Aylar önce vefat etmiş arkadaşımı gördüm

landscape photography of snow pathway between trees during winter

Rüya:

Rüyamda yaklaşık 4-5 ay önce vefat etmiş bir arkadaşımı gördüm.çok samimi değildim aynı ortamda bulunduğum bir arkadaşımdı.Kar kaplı bir ormanda yalnız başınaydı.beni çağırıyordu.birşeyler ayarlayalım buluşalım diyordu. onun yanına giderken uzun ve karlı bir yol gidiyordum.geri döndüğümde ise kalabalık ortamda hava gayet güneşliydi. onun yanına gidip geldikçe hayvanlar görüyordum her renkten at gördüm beyaz at kahverengi at. ama hep çiftti atlar eşleriyleydi. deniz gördüm denizde balinalar hep çifti eşiyle yüzüyordu. köpek balıkları da çiftti.ama arkadaşım ormanda karların arasında yalnızdı

Yorum:

Arkadaş çevrenizdeki çiftler ve size söylemiş oldukları özel hayatları sizi etkilemiş olabilir. Eğer evliyseniz evliliğinizden memnun olmayabilirsiniz. Memnun olmamak derken diğerlerinin anlattığı gibi bir evliliğiniz olmadığını düşünebiliyor olabilirsiniz ancak hiçbir şey anlatıldığı gibi değildir. Başkalarının söylediklerinin etkisinde kalmayın. Başkalarının söylediklerini sizi etkileyebilir ancak sizi ele geçirmesin.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!