Tanımadığım bir kız ile yıkık bir köydeyiz

yikikkoy

Rüya:

Yanımda tanımadığım bir kız vardı bir yıkık ama insan dolu bir köydeydik. İnşaat yapıları var ve bitmemişti dış duvarları yoktu ama insanlar 10 15 katta yaşıyorlardı. sol tarafımda bir çöl vardı çöle baktığımda bir madeni para buldum. küçükken sakladığım bir para olduğunu hatırladım. sonra çölde bir demir ama çok değişik bir metal buldum. sonra çöl sıcaktan kaynamaya başladı çöl sımsıcak ve uzaktan bakınca yer yanıyordu. gök kıpkırmızı ateş alevi vardı hem korktum hem şükrettim sonra tanımadığım insanlar gördüm ama mumya gibilerdi. anneanne mi gördüm ikinci bulduğum o değişik metal parçasını istedi verdim. sonra benim ayaklarımı beğendi ve bana ver dedi vermedim sonra o vampir gibi olan insanlar onu dinledi beni yakaladılar. ayağımı kesmek için o ikinci demir parçasının yanında bir bez vardı. beni bıraksın diye onu ona verdim ve allaha dua ettim sonra o yüzüne ve ayaklarına sürdü derisi değişti gençleşti…

Yorum:

Son zamanlarda yaşadığınız şeyler ya da daha önceden yaşadığınız ancak hayattaki duruşunuzu bozamadığınız güçlü durmanız gerektiğini düşündüğünüz şeyler artık size ağır gelmeye başlamış olabilir. Belki kimseye anlatmadığınız için ağırlık hissediyor olabilirsiniz. Bu gibi yaşadığınız şeyleri güvendiğiniz biriyle paylaşmak size iyi gelebilir.

Rumuz: Mervan
Doğum Tarihi: 10.3.1994

  • Kişilik 1
  • Sosyal Bilinç 3
  • Küresel Bilinç 5
  • Yaşam Döngüsü 9
  • Ders 1
  • İçsel Benlik 4
  • İçsel Çocuk 8
  • Ruh Duygusu 3

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerinin-tepesinde-sons-3

Deniz Fenerinin Tepesinde: Sonsuz Okyanus Ve Renkli Balıklar

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Denizin üzerinde dans eden ışık hüzmesi, karanlıkta parlayan bir yolu aydınlatıyor. Renkli balıkların suyun üzerinde yüzen mozaik resmi, her biri farklı bir hikayeyi temsil ediyor gibi.

labirentteki-yasam-icsel-yolcu

Labirentteki Yaşam: İçsel Yolculukların Ve Hayatın Karışıklığının Yansıması

Bir labirentin içindeyim, her dönemeçte farklı bir tarih dönemine ait eserlerle karşılaşıyorum. Eski Mısır hiyeroglifleri, Yunan heykelleri, Osmanlı minyatürleri… Her adımda zaman içinde bir yolculuk yapıyorum. Sonunda labirentin merkezine ulaştığımda, tüm zamanların bilgilerini içeren bir kitap buluyorum ve her sayfası, dünyanın farklı bir sırrını açığa çıkarıyor.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!