Sevgilimle evimizin önünde gemi görüyoruz

Photo by Matt Hardy on Pexels.com
Photo by Matt Hardy on Pexels.com

Rüya:

Rüyasında bir akrabamız beni görmüş Sevgilim ve ben bu arada sevgilim olduğunu bilmiyordu Bizim evimizin önünde deniz varmış üzerinde de gemi tekne gibi bişey bizim evde de kına yada düğün gibi bişey varmış ben bi ara kaybolmuşum kuzenim anneme soruyormuş nerde diye annemle beraber beni arıyorken virane yikik bi ev üstünde yeni bi ev gormusler ama ici yeni bi suru esya ile dosenmis bizim evin önündeki denizin üzerindeki teknede gemimı her ne ise onun uzerindeymisim birden havaya zıplayarak kaybolmuşum kosmuslar eyvah boğuldu sanırım demisler sonra yok demişler yüzme biliyor boğlumaz bana bakmaya gelirken geminin kenarında sevgilim annesi babasi varmış sevgilimin şortu mavı beyaz renkteymis beni sormuşlar nerde demişler merak etmeyin iyidir şimdi gelir demişler derken sevgilim de kaybolmuş Biz sevgilimle elele beraber gelmişiz biraz kafa dinlemek istedik demişiz

Yorum:

Hayatınızda karşınıza yeni yollar çıkabilir ve bu yolların kimisinin sonunda güzel sonuçlar elde edebilir, kimisinde sizi ve çevrenizdekileri bile etkileyebilecek, üzülebileceğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yol ayrımlarına denk geldiğinizde vicdan muhasebenizi iyi yapıp kendi kararlarınızı verebilmeniz gerekmektedir. Yanınızdaki kişilerin fikirlerini alabilirsiniz ancak kararı mutlaka kendiniz vermelisiniz. O zaman en doğru yolu bulmuş olacaksınız.

Rumuz: Esmeralda
Doğum Tarihi: 10.3.1980

  • Kişilik 1
  • Sosyal Bilinç 3
  • Küresel Bilinç 9
  • Yaşam Döngüsü 4
  • Ders 5
  • İçsel Benlik 4
  • İçsel Çocuk 3
  • Ruh Duygusu 7

 

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!