Rüyamda nişanlandım ve trene bindim

5b901a537152d81d744d7bdf

Rüya: 

Rüyamda tanımadığım bir adamla nişanlanıyorum ama adama aşığım onu sevdiğimi hissediyorum nişanımız onların evinin bahçesinde oluyor nişandan sonra o adamla bir trene biniyoruz adamın adini çok net hatırlıyorum Kadir Furkan . Tren de kaza oluyor ellerimizi bırakmıyoruz ama bir anda o bir yere ben bir yere fırlıyorum benim yaralarım var ama ayağa kalkabiliyorum ağlaya ağlaya etraftaki insanlara sorarak hastaneye gidiyorum ama bu sırada nişanlım yok ve trenden dışarı savrulan sadece ikimiz varız , sözde hamileymişim ben , nişanlım bulunamıyor , aradan 5 yıl geçiyor nişanlım geri dönüyor , nişanlımın abisi onu Yunanistan’a kaçırmış , ama nişanlım o 5 sene içinde kaçmayı başarmış ve geri dönmüş , 4 yaşlarında da bir oğlum var ama hala babamın evinde kalıyorum odam pembe ve mor ağırlıklı sanırım mimarım çizim dosyaları var odamda , nişanlım döndükten sonra biz dağ evi tarzı bir şeye yerleşiyoruz oda bilim adamı olmuş sanırım falan ama hala ağlıyorum sürekli ağlıyorum ağlayarak uyandım.

Yorum:

Rüyanda tanımadığın biri ile nişanlanmak senin için güzel. Hayatında güzel gelişmeler olabilir. Haramdan uzak helal olmayan kazançlardan uzak olacağın, her zaman helal yola yöneleceksin anlamı var. Trende kaza yaşaman da iyiye işaret eğer hayatında biri yok ise arkadaş veya bir tanıdık aracılığı ile biri ile tanışacaksın ve güzel bir ilişkin olacağını gösterir. Eğer evli veya hayatında biri varsa da iş konusunda veya hayatında başarılı olacağını gösterir ve etrafında seninle ilgili dönen dolapları fark edecek ve bunu yapanları kendinden hemen uzaklaştır yoksa sana zarar verebilirler maddi manevi.

Rumuz: tolala
Doğum Tarihi: 23.9.1997

  • Kişilik 5
  • Sosyal Bilinç 9
  • Küresel Bilinç 8
  • Yaşam Döngüsü 4
  • Ders 9
  • İçsel Benlik 5
  • İçsel Çocuk 8
  • Ruh Duygusu 4

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!