Kafamda kırmızı bir örtü ile yürüyordum

basortusu1

Rüya:

Ben rüyamda kafamda kirmizi bir örtü ile yürüyordum ilerledikçe bir caddeye girdim tanıdık yüzler de vardi bitanesi ünüversteden hocam di beni yanına çagirdi sonra gelirim dedim gitmedim 5 6 adım attıktan sonra berbere girdim berberde tanıdıgım bir berberdi onun yüzünü gördüm kola ikram ettti kendisi ve kalfası içti ben istemedim içmedim daha sonra ense traşimi sadece kesilicek dedim daha sonra bi iki saniye sonra askerliğimi yaptıgım zaman benim bir askerim (asteymen olarka yaptım ) onu gördüm ben bir masada zeytin yiyordum oda baktı sonra onuda masaya davet ettim oda tabakta zeytin yedi daha sonrakileri hatırlamıyorum uyandım bir anlamı olabilir mi ha bu arada o kafama taktıgım şey türk bayrağida olabilir sanki askerlik kınam gibiydi ama ben askere giderken kına yapmadım

Yorum:

Yakın zamanda yaşadığınız olaylar sizi olumsuz yönde etkilemiş. Bu yüzden kafanız karışık ve içten içe üzgünsünüz ancak, yaşadığınız olaylar hayatın sonu değil. Geleceğinize odaklanıp kafanızı dağıtacak hobilerle uğraşmanız yararınıza olacaktır.

Rumuz: duffy
Doğum Tarihi: 7.2.1991

  • Kişilik 7
  • Sosyal Bilinç 2
  • Küresel Bilinç 2
  • Yaşam Döngüsü 2
  • Ders 9
  • İçsel Benlik 9
  • İçsel Çocuk 4
  • Ruh Duygusu 4

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!