Eski erkek arkadaşımı gördüm

platonik-takintinin-nedeni-cocuklukta-gizli-9102859

Rüya: 

Merhaba rüyamda eski erkek arkadaşımı gördüm onunla ilgili çok nadir rüya görüyorum. Rüyamda ben balkonunda dışarıya bakıyorum karşı evin avlusunda bir sürü insan oturmuş ziyaretler falan var o takım elbise giymiş gelen herkesle selamlaşıyorlar sadece o değil herkes benim akrabalarımdan çok sevdiğim ama görüşmediğim bir ablada orada ve ona kendi hayatıyla ilgili bir şeyler anlatarak yürüyor benim tek duya bildiğim 30 gün oluyor . Sonra ben iniyorum balkondan akrabamı bulup ondan haber almaya çalışıyorum ne konuştunuz ne 30 günü ediyorum bana içinde hala sana karşı bir şeyler var diyor bitmediniz diyor. Sonra ben balkonda uyuyorum eski erkek arkadaşımın arkadaşı uyanınca ayak ucumda ve bana onun ve benim adımın baş harflerini söylüyordu sonra uyandım zaten

Yorum: 

Eski erkek arkadaşını gördüysen eğer sevgilin varsa şuan onunla ilgili ayrılık veya büyük bir kavga olacağına işaret eder. Eğer hayatında biri yoksa yeni bir başlangıç olacak demektir. Birde şöyle bir durum var ki oda sen yada eski erkek arkadaşın özlem duyuyor demektir. Yani sen yada o seni özlüyor ama ulaşmaya ve konuşmaya çekiniyor olabilir bu kişi sen de olabilirsin.

Rumuz: D
Doğum Tarihi: 14.9.1996

  • Kişilik 5
  • Sosyal Bilinç 9
  • Küresel Bilinç 7
  • Yaşam Döngüsü 3
  • Ders 8
  • İçsel Benlik 5
  • İçsel Çocuk 7
  • Ruh Duygusu 3

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!