Eski bir arkadaşımın evinde bir tüfek var

selective focus photo of smoking shotgun

Rüya:

Rüyamda eski bir arkadaşımın (taner)evinde bir tüfek var.demirden, koyu, siyaha kaçan renkte, uzun namlusu olan ağır bir silah. silahı nasıl bulduğunu anlatıyor. silah iki parçadan oluşuyor.dipçiği yere dayayıp namluyu duvara dayıyorum. taner ‘in evinden çıkıyor ve asansore biniyorum. zemin kata inmek için sıfıra basıyorum. asansör duruyor ve ineceğim kata geldiğimi sanıp asansörden çıkıyorum ve üçüncü katta olduğumu görüyorum. tekrar asansöre biniyorum.benimle birlikte iki erkek de asansöre biniyorlar. bir erkek ve bir bayan asansöre binmiyor. bayan son anda karar değiştirip asansöre binmeye çalışsada yetişemiyor ve kapıya sıkışmaktan az farkla kurtulup kapı kapanıyor ve asansör hareket ediyor.
otobüse biniyorum. taner ‘in oturdugu yüksek katlı sitede otobüsle ilerliyorum.çok fazla blok var.otobus binaların üst katına yakın bir seviyede ilerliyordu. içi çok kalabalık değil.otobüsün sol sırasındaki koltugun sağında oturuyorum.solumda bir erkek oturuyor. arka sıradaki dörtlü koltukta eşim ve kızım oturuyor. otobus hızlı gidiyor ve birkaç kez aşağıya doğru da hızını kesmeden iniyor ve yüksekten düşme hissini birkaç kez yaşıyorum. son olarak,otobüs hafif taşlı bir yoldan aşağıya doğru hareket ediyor ama ben artık rahatsız olmuyorum daha güvende hissediyorum kendimi.yüreğim ağzıma gelmiyor artık.

Yorum:

Geçmişten beri gelen yaşadığınız pişmanlıklarla alakalı anılarınız tekrar canlanmış olabilir. Bu yüzden içten içe kendinizle çalıştığınız için Siz itiraf etmek istemesenizde yaşam kaliteniz düşmüş olabilir. Yani yaptığınız şeylerden zevk almamaya ya da eskisi kadar zevk almamaya başlamış olabilirsiniz. Burada önemli olan ailenize yakın durmanız. Ailenize ne kadar yakın olursanız içinizdeki bu sıkıntıları aşmanız o kadar kolay olacaktır.

Rumuz: Hasan Ortaç
Doğum Tarihi: 8.4.1983

  • Kişilik 8
  • Sosyal Bilinç 4
  • Küresel Bilinç 3
  • Yaşam Döngüsü 6
  • Ders 5
  • İçsel Benlik 3
  • İçsel Çocuk 7
  • Ruh Duygusu 1

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!