Beni aldatan sevgilimin aldattığı kişiyle görüştüm

aldatan_sevgili_barismak

Rüya:

Rüyamda beni aldatan eski sevgilimle daha ayrılmamıştık. aldattığı kişi beni bulup tüm yaşadıklarını beni kışkırtarak bana anlatıyordu ve sevgilimin bana aldığı yüzüğü bana vermişti. ben de kıza vurarak bayılmasını sağladım. Daha sonra eski sevgilimi alıp her şeyin hesabını sorarak kavga ettim ve o kızı susturması başımdan alması ve yüzleşmemiz için onu kızın yanına götürmeye başladım. yolda kavga ederken uyanmaya zorladım kendimi ve uyandığımda ağlamaktan nefes nefeseydim çok gerçekçiydi ve uyanmasam daha devam edecekti.

Yorum:

Senin bu aralar durumlar biraz karışık olacak dikkat etmen lazım. Bu tür rüyalar genelde iyiye işaret değildir gören kişi için ama sen yine de içini ferah tut her şeyde bir hayr vardır. Mala mülke önem verecek dünya hayatına döneceksin ama bu arada iyi huylarını bir kenara atacaksın bunu yapma kötü şeylerden uzak dur. İçinde iyilik tut hep ve ona odaklan kendini sıkıntıya sokacak durumlardan uzak dur. Buna özel hayatında dahil.

Rumuz: xxktrnaxx
Doğum Tarihi: 2.5.1998

  • Kişilik 2
  • Sosyal Bilinç 5
  • Küresel Bilinç 9
  • Yaşam Döngüsü 7
  • Ders 9
  • İçsel Benlik 7
  • İçsel Çocuk 5
  • Ruh Duygusu 3

 

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!