Araba ile çingene mahallesi gibi bir yere gidiyorum

images.jpeg

Rüya:

Selamun Aleyküm Rüyamda Araba ile Çingene mahallesi Gibi Biyere Gidiyorum Arabayı arkadaşım Durduruyor Merdivende 3 tane genç bayan oturuyor Birtanesi sonradan Geliyor eteğini yukarı sıyrıp Oturuyor Bacak aralarında avret yerinde taytın altından saatler Görüyorum yanlarına Gittiğimde Birtane erkek Geliyor ve onunla ileriye Doğru Çeşme’nin Başına Gidiyoruz Çeşme’den su akıyor Kazana süt Doluyor sonra Rüyamda okula Gidiyorum Hoca tahtaya yazı yazıyor Bana neden yazmadığımı soruyor Bende yazarak Değil bu yazılanlar yaşanarak anlaşılır Hocam die anlatıyorum ve takdir alıyorum ders bitiyor bi sonraki derste Hoca geç geliyor yanına Gidiyorum bana ses yapanları Dışarı at diyor merdivenlerden yukarı 5 6 kat çıkıyorum sınıfa kızıyorum bi kaç kişiye sonra Dışarda görüyorum Kendimi bi araba dolusu terörist Görüyorum Büyük silah ile bir kaç kişiyi vuruyor bende üzerine Doğru Gidip silahı elinden Alıyorum onları vurmaya başlıyorum hepsini Vuruyorum çatışma baya yerde oluyor ama suçlu Ben oluyorum çatışmada 3 yaşındaki oğlum Geliyor bi kaç kişiyi vurduğum anda oğlum kafasından vuruluyor ama kan görmüyorum elimle alıp hastaneye Götürüyorum hastanede bana sagdan 2.odaya al diyorlar alıyorum 2 tane bayan doktor kpalp nabzını ölçüyor kalp duruyor sonra şok yapıyorlar kalbi tekrardan çalışmaya Başlıyor Böyle Bir rüya idi hayırlısı ile yorumlarınızı bekliyorum

Yorum:

Son zamanlarda yaşadığınız olaylar kafanızı bayağı bir karıştırmış. Bu sebepten dolayı cevabını bulamadığınız sorular var kafanızda bolca. Öncelikle cevabından korktuğunuz sorularla yüzleşin. Ondan sonra içinizdeki sıkıntılar bir bir gidecektir zaten.

Rumuz: Şaban Eda Karataş
Doğum Tarihi: 30.7.1988

  • Kişilik 3
  • Sosyal Bilinç 7
  • Küresel Bilinç 8
  • Yaşam Döngüsü 9
  • Ders 3
  • İçsel Benlik 1
  • İçsel Çocuk 6
  • Ruh Duygusu 7

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!